torsdag 25. juni 2009

Midtsammar

Juni2009 297

Et innlegg uten mål og meining, tja, det er vel som ælle de ændre innlegga mine dæ da.

Juni2009 290Juni2009 289Juni2009 292

Juni2009 294

Min eneste bekymring akkurat nå er at vi bruker opp varmegrada litt fort i stella for å fordele dom litt bære utover sammar’n. Men je klagar ITTE på været nå altså.

Juni2009 299 Juni2009 338

 

Juni2009 308Juni2009 312 Juni2009 315Juni2009 320 Juni2009 340Juni2009 339

Juni2009 350

HVis noen lurer på å det snodige “spøkelset” på høgre-sia er, så er det bære Gubben som vatner åker. Det vil si det er Gubben sin vatningsmaskin du ser og itte…. ;)  Nå skar je gi meg før det blir for frækt her og ælle trur je har fått solstikk.

I dag skar dei store og sterke kjøre inn høy og je håper vi har en del hundre småbunter i hus før kvælden senker seg over Totenbygden.

HA EN FLOTT SAMMARSDAG!

7 kommentarer:

FO - 2 sa...

Mange fargerike gleder i din del av landet.
Ser at du har en Nyresnerle stående der. En fin plante, som tar seg godt ut med uansett hva det skal være. Den er FIN! :)
Jeg har sådd mine egne i år. Sist jeg såg de var de fortsatt forholdsvis små.
Nå har jeg ikke sett dem på over en uke, siden jeg ikke kommer meg ut i drivhuset.
Husbonden vanner ivrig, så det står nok til liv. ;)
Han har til og med gjødslet tomatene.... ;)
Nyt sommerdagene videre.
Takk for alle koselige og omtenksomme kommentarer hos meg i det siste. Jeg setter stor pris på det. Er litt spent på hva du skal opereres for....
Skal uansett sende deg alle mine sympatiske tanker når det skjer.
Håper du får stå på venteliste til sommeren er over.... Hehe. ;)
Jeg kan love deg at det er ikke noe særlig å ikke kunne bevege seg så mye i disse dager.
Ha en fin torsdag! :)
Klem fra meg.

Sologbolig sa...

Så fint det blomstrer hos deg. Ja, nå er det sommer og eg bare koser meg. I dag har eg dilla i hagen, lese litt og hekla litt og enda så er klokka bare 12.00. Det er deilig å ha ferie og eg er ekspert på å slappe av !!! Ha ein deilig dag !

Orlaug sa...

Ja, no er sommaren verkeleg her......og den skal vistnok vare lenge...ialfall ei veke!!
Berre å nyte den......
Flotte blomar hjå deg i dag (òg)....

elle-melle sa...

He, he, jeg synes ikke du er så frekk jeg, bare litt morsom. Og solstikk kan noen og enhver få i disse dager med høytrykk og deilig varme. Jeg ELSKER det, kan sitte i skyggen og bare kose meg, uten å fryse, uten fleece og ullsokker. Det er herlig det!!!!!

Lillian Løndalen sa...

Kjempe fine bilder! nei nå syns eg ikkje du kan klaga på veret!!sjøl om eg måtte ha meg ein pause i dag..hett her og eg tåla ikkje varmen:)Flott feiring sjå dokke ser eg og stemning med solnedgang!! nydelig. Her e det kos me gutta som rase rundt på ny leke jungel på skulen og Stian som e aktivt med pappaen å stelle mopeden sin. Godt å nokon å lera av. I mårå reise eg og gubben med 5 guttar på fjellet:) go helg!!

ANNEPÅLANDET sa...

Så mye fine blomster du har!
Ja, nå er det sommer i fedrelandet. Høyet lå til tørk, så jeg, sist jeg var hjemme på gården også. Ser ut til at de for en gangs skyld har flaks med været - ellers regner det alltid når høyet er slått. Ikke som i min barndom, da alle kom hjem om sommeren for å delta i hæsjinga. Er så glad for at jeg fikk oppleve det - nå er det jo et nesten glemt kapittel.
Ha en fortsatt fin sommeruke!!

Stubbetufsa sa...

Uten mål og meining? Neida, ho gamleheksa prise sommarn med St.Hans, stille sjø utover så langt man kan se, og massevis av blomster. Det e jo det her vi har veinta på!