onsdag 16. september 2009

Rett vest

 

høst 162

Je veit itte om det er sammarsfugler eller….

Sept2009 120 Sept2009 131 Sept2009 121

…måker som flakser rundt i magan min i dag, men no er det. Ittno fali håper je, men je er litt spendt. Åffer? Jo, i æfta sætt je meg på Karmøy-fly for å dra på BLOGGTREFF. Nåja, treffet er itte før enn tæll hælja dæ, men sea je har væslebror og familien bosætt på dei trakter, så må je jo slå to fluggur i en smikk. Det skar bli moro å treffe nevøer je itte har sett på månedsvis. Slike onge herremenn er itte så tålmodige på å tala ved tanta si i tælefon hæll, så det blir itte rare kontakten når en bor så langt unna :(

BLOGGTREFF, ja. Marie og BeritT har ordne og planlagt i vikusvis og laga tæll et flott opplegg. Men dessverre er det slik at mange ta øss bloggera har dårlig helse og har måttet melde forfall. Noen har vel treft på influensaen og ændre har fått viktigere ting fore. Så det blir få ta øss som kjæm. Men vi får kose øss desto mere da og sende noen tanker om god bedring ått dekk som treng dæ.  Klart je er spent på å treffe dom, det blir jo fysste gongen, men forhåpentligvis er dom itte farlige. Litt rart å dra på hyttetur mæ fræmne damer egentlig, Gamleheksa er jo itte slik impulsiv. Hæll som Snuppa har sagt åt meg, mæ glimt ti aue, “Du mor, du sier jo at en itte skar treffe slike en møter på nett. Dom kænn ha skumle hensikter”  Å dæ har a jo rett i. Så da er det vel itte rart da, at det kjinnes ut som je har 20 måker surrenes rundt i magan i dag. Men nå har je treft på noen bloggdamer før, og er dessi sør-vestlendinga like koselige som dom ændre, ja da er det ingen fare. Da blir det ei koselig hælj.

13 kommentarer:

elle-melle sa...

Godt tur vestover):
Det kommer sikkert til å bli supert, skulle bare ønske jeg hadde kunnet!

karna sa...

God tur!! Gleder meg til referat. Klokka 06.13 i dag tidlig konstaterte jeg at det var 24t7min til takeøff! Og lista over TO DO er lang som et uår. I tillegg har jeg forlagt kamera (i fjor haade jeg det m uten batteri).

Orlaug sa...

Ha ei riktig god tur!
Vert nok supert, detta.....håpar referat fygjer over helga!!!

Liv sa...

Du får ha riktig god tur, og dere får kose dere masse!
Jeg trøste deg: tidligere i sommer traff jeg Marie som snarest, Hun er ikke det minste skummel, bare hyggelig;))

Brit Strikkenerd sa...

God tur:) Flotte bilder forøvrig. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min og trivelig at du vil være med i min lille julegavekalenderlotteri:)

Nikoline sa...

Detta *e nok itte fali* i heile tatt, det er eg sikker på! Berit er jo ein av mine bekjentskap (gjennom blogging) også, og virkar som ho er ei super dame å bli kjent med.
Riktig god tur til vestlandet og ha ei SUPER helg!!

Berit T sa...

Velkommen skal du være og vi gleder oss!!!!

Maret sa...

Dette har du prøvd før, kjempekoselig kjem det til å bli...

Ha ein fin tur...

Klem frå ein annan vestlending.

Hobbygåsa sa...

God tur til deg! Åh jeg skulle ønske at jeg kunne være med - dere får det sååå fint, garantert! Hils fra meg da :-)

Laila -Karin sa...

Ha en riktig flott tur.

Som mine dager er sa...

He he .. .ja det kan nok hende at man synes det er skummelt å dra på hyttetur med vilt fremmede damer. Som oftest finner man tonen etter kort tid, og så er man nesten uskillelig når helgen er over. Men man skal føle seg komfortabel med det hele også da.

Initiativ-damene er det iallefall ingenting å si på, de virker så hjertelige og herlige at jeg kan ikke forstå annet enn at dette blir 150% vellykket.

Kos dere masse.

Klem fra Marit

Strikkebesta sa...

Dette verkar berre så koseleg! Håper Vestlandet viser seg frå si beste side, kos deg saman med veslebror med familie, og lykke til med bloggtreffet! Eg trur du får det veldig kjekt:)

Silje sa...

Kos deg masse i vestnorge:) og det går nok kjempefint og møte bloggerne:P