tirsdag 1. september 2009

STERK

Nå er det sikkert. Det er høst og je har “fløtt inn” i ullsokka att. Nå blir det ull i 7-8 mnd framover, å hildrane du ;)

Aug2009

Så har je strikke mitt fysste sokkepar på minst 30 år, iallefall sokker åt meg sjøl.

Je kjøfte 100 g STERK hos Du Store Alpakka, og det var som en drøm å strikke ta. Je  vart inspirert ta Annepålandet si strikking ta sokker og sætte i vægen. Sea je strikker litt laust brukte je pinne nr 3. Innmari drugt i bruk var det, je brukte itte stort mere enn 60 gram tæll str. 38. Så det vart en liten hals attått og enda er det at en del. Maskinvask på 30gr skar det tåle å. Je er spent på å teste dom. Så mjukt og behagelig er gånet at det skal bli tæll no mere enn bære sokker. Planer er klare, bære den lokale gånbutikken finn det for godt å ta det inn i sortementet etterhårt.

Det er håplaus å ta skikkelig bilde ta svarte ting, iallefall mæ mi tålmodighet, og få fram mønsteret. Mønsteret er forresten Blueberry Waffle, se her for bære bilde.

13 kommentarer:

Orlaug sa...

So flotte sokkar....med mønster og greier.
Kan trengast no, ja.
Her er det foresten ikkje noko å sei på temperaturen, men etter å ha klaga på regn i snart 2 månader, vart det i dag verre enn verst. Eit voldsomt torevèr har rulla over bygda i dag, og det har regna enormt......

Anonym sa...

Hei.Fine labber du har strikket.Fin farge.Du er så flink.Ha en riktig fin kveld.Bodil

Stubbetufsa sa...

Gratulerer med nye sjøllasokker!
Men du vil nå ikke si at det er blitt kaldt hos dere? Her har det vært 15 - 20 grader flere dager nå, riktignok med litt regn imellom!
Klem fra nord-Troms!

elle-melle sa...

De ble skikkelig fine:)
Kan tenke meg at de er fantastisk gode å ha på. Jeg venter i spenning på at det garnet skal komme i butikken her også, for jeg vil og strikke slike sokker. Jeg elsker å strikke sokker og har ikke tall på hvor mange par det er blitt bare dette året.
Men ennå er det for varmt for meg å ta på ullsokkene. Jeg tusler fremdeles rundt i piratbukser og sandaler - tviholder på sommeren:)

Strikkebesta sa...

Flotte tjukkelestar du har strikka deg! Spanande med ny lesetråd, har ikkje sett det merket på trådbutikkar her, men skal spørje etter det neste gong eg er innom ein av dei.

Ruth sa...

Det er farlig å begynne å strikke sokker. Man blir avhengig og plustelig eier man så mange sokker at man må kjøpe nye skuffer og skap.

Dine ble nå fine også da.

Ha en fortsatt fin uke.

Bestemor Drillo sa...

Ja nå har jeg skrollet meg nedover bloggen din og ledd så tårene trillet. Du har en helt fantastisk humor, noe vi alle trenger . Ha en fin høst! God bedring med kneet!

Anonym sa...

Flotte varme sokker. Eg er glad i det mønsteret, strikka det fleire gonger (før eg fekk blogg)..

Nei, noko fyllekule vert det nok ikkje her med meg. Eit glas vin, og eg har i grunn fått nok, hehe..

Haugen med uferdige prosjekter virker plutselig uoverkommelig stor, og dermed måtte eg slå til med eit full-fart-ferdig prosjekt, berre for å få roa nervenen.. ;)

Hobbygåsa sa...

Lekre sokker! Ja, om vi vil eller ikke, så er nok høsten her... Snart er det Gjøvikmarken...

Helen sa...

Så fine sokker. Jeg har nesten en overdreven interesse for ullsokker og disse ser virkelig gode og varme ut. Jeg håper det går bra med kneet ditt.

Maret sa...

Godt å sjå at du er rusta til hausten. Greit å vere "føre var..."
Flotte var dei og...
Her i Vest er det nesten full sommar i dag, men det er nok forbigåande ganske kjapt..

Ha ei fin veke.

Marie sa...

Så fine sokkar du har strikka :)
Eg synest bikdet var veldig bra eg!

Klem

ANNEPÅLANDET sa...

Fine sokker - hm, her var det noe kjent! Jeg har faktisk gått med ullsokker i hele sommer jeg - shorts og ullsokker noen ganger også, for jeg er så frøsen på føttene. Men de tykke sokkene har jeg ikke tatt frem enda.
Meld fra om garnbutikken din ikke skulle ta inn garnet, så kan jeg gjerne kjøpe garn til deg og sende i posten - jeg er innom Du Store Alpakka i Oslo rett som det er. De har jo alle fargene også. Nå har jeg tenkt å strikke votter av garnet også - har noen i familien med frosne fingre som kan trenge litt alpakka. Men først skal jeg strikke meg en jakke - hm, hvordan skal man rekke alt sammen???