onsdag 10. februar 2010

Sjå på meg da!!!

P2050028

I Puls på NRK1  måndagskvelden var blogging et tema. Påstanden der var at den som blogger hadde et stort behov “for å vise seg fram” Å dele opplysninger som ændre strengt tatt itte treng væta om en.

P2050034

Det var jo oppklarende. For je visste itte at je hadde et slik “vise-meg-fram-syndrom” je. Men så er det altså det je har da når det blir tin opp i et helseprogram i såkaldt beste sendetid.

P2050029

Ja, for det er nok sikkert itte det samma som gjeld for Facebook, Twitter, Nettby og ælle dei ændre muligheta på nett, for dom vart itte nevnt.  det er vel klart at fyllefestbilder på Facebook itte røper så mye om deg som at du blogger at du har strikke litt, hekle ei brikke, bakt ei kake eller pusse opp et rom.  Joda, je veit jo at det er noen “på-kænten-blogger”, men jammen er det mange tæll inspirasjon og glede da!

P2094192

Så i dag har je altså et behov for å vise fram at je har baka grove rundstykjer, at je hekle brikke for herrens mange år sea og at je har et fat etter a bæssmor. Da fækk de væta mange ting om meg som de strengt tatt itte treg å væta, men som je sikkert hadde behov for å vise fram.

P2094191

Je fækk litt inntrykk ta å vara blotter og da er vel den som læs blogger, en kikker da.

rute_20070227(Tegnet av Frode Øverli- lånt uten å spørre)

P2104197

En lliten avsløring på tampen. Slik ser Mjøsa ut i dag og det er – 17 grader. Jammen kom det enda flerre unødvenige opplysninger herifrå ;)

16 kommentarer:

Marthe sa...

Haha, fantastisk Gamleheksa! Der tok du blogginga på kornet du;) Ja, vi er litt av noen ekshibisjonister hele gjengen. Uhelbredelige sådan. Og jeg syntes du tok litt vel i i dag. Tenkt å vise frem grovrundstykkene dine!? Der går grensa... Men på samme tid; jeg nøt jo å se på dem, så det sier vel sitt om meg.

Du, jeg tror jammen jeg må smiske litt med Bolla om hun har noen gamle sengetøy hun ikke bruker lenger. Vi drar til Toten neste uke, onsdag tror jeg. Rasmus skal gå Madshusløp på Gjøvik neste helg serru. Sees vi da?:)

Ha en fin dag!

Hobbygåsa sa...

Hehe ja da lider vel jeg av det samme syndromet da. Å vise meg hodeløs i nystrikkede jakker og vester - ja når jeg tenker etter er det noe jeg alltid har drømt om. Og nå kan jeg det - fordi jeg har en blogg :-) Men rundstykkene dine ser nå utrolig gode ut da - skjønner godt at du viser bilder av de! Jo du Gamleheksa, det er jo bare å bli med i fotoklubben hvis du har lyst - det hadde vært koselig. Men dørstokkmila er lang innimellom, det vet jeg. Neste safari er på Øverby, etappe to i kveldsfotografering. Mye kaldere siden det ikke finnes varme kafèer der oppe... Ikke førtskommende mandag, men mandagen etter. Jeg vet ikke om jeg stiller, for det var en kald affære sist. Og straffen må jeg jo ta nå, her jeg knasker medusiner og kreker meg rundt :-) Men er formen bra og kjedsommeligheten stor, så kanskje...

Anonym sa...

Hei.Så litt på tv om blogging.Har nå vell ikke så mye å si om vi setter ut bilde av det som vi har heklett osv...Bare det ikke blir alt for mye personlig som om sex osv...hihihi.De rynstykkene så deilige ut.Nydelig bilde.Ha en kjempe fin Onsdag blogg videre du.Klem fra Bodil...Stilig tegneseriebilde hi hi...

Orlaug sa...

Hei!
Eg såg ikkje programmet, men meiner eg skal finne det på nettet....og det skal eg i kveld.
So det er slik det er......at me vil vise oss fram...hm.
Jaja, so får det vere slik, då......alle dei hyggelege kontaktane me får då, sa dei noko om det????
Detta gleder eg meg til.....

Havfruen sa...

Samme hva de sier om oss bloggere:) Vi trives og har det gøy, det er det viktigste:)
Ble sulten av de grove rundstykkene, de så knallgode ut.
Vakkert ved Mjøsa i dag, her er det snøfokk og -6 så det beit godt i ansiktet på tur.
Ha en super onsdag, klem fra meg ved havet:))

Som mine dager er sa...

Åh himmel, så bra skrevet. Du har så rett så rett. Så jeg sitter her og ler for meg selv etter å ha lest om alt det unyttige du bruker dagen din på. Er det ikke rart hva forståsegpåere kan få seg til å si. Man stempler bloggere som egoister og narsisser. Sukk, de kan si hva de vil. Jeg vil fortsette å blogge om alt mitt unyttige, ja til og med vise bilder av det. Så det så!

Ha en fin unyttig dag ;-D

Klem fra Marit

Stubbetufsa sa...

Æ e så gla i sånne kjerringe som du, som har sin alders mot tel å sei ifra, og som har meir futt enn en ongdom!
Hurra for Gammelheksa!
Æ såg bare slutten på det programme, så æ fikk ikke me mæ aille beskyldningan.
Kanskje vi sko organisere oss, stille me talsmainn (Gammelheksa) og komme i beste seinnetid på TV?
Klæm fra nord!

Berit T sa...

He he he, slik er det, men koselig er det iallefall, både å se bildene og nesten kjenne duften av nybakt! Jeg storkoser meg som blogger og ilag med likesinnede.

Nå skal jeg ut å selge fastelavensris for saniteten.
Ha en fin dag.

Anonym sa...

Hei, jammen godt at det finnes bloggere som deg. Je er innom bloggen din hår dag i håp om at det har kømmi et nytt innlegg. Så bære fortsætt å vise deg fram :o) Hilsen frå Maysen (vikværing)

Sologbolig sa...

Ja, vi er vel mange i den båsen kan eg tenke meg. Kanskje dem hadde sleppt opp for tema og måtte finne på noe !! ...... jaja noen meiner så mye og viktig om mangt !! Ha ein fin onsdag

Tovepia sa...

Skikkelig bra!!
Og enda godt du hadde behov for å vise og utrykke dette, det satte jeg pris på;)

Kos deg videre og klemmings;)

Strikkebesta sa...

Eg ser, eg ser - og vil gjerne bli sett igjen!
Om vi er nokre eksibisjonistar og navlebeskuarar så trur eg ikkje vi skadar nokon, muligens stiller vi oss i vegen for nokon andre som også har behov for å bli sett, utan å ha funne same utveg som oss, men det får no berre så vere:)
Eg er einig med Stubbetufsa: Hermed utroper vi deg til vår talskvinne, la sanninga om blogging og bloggarar kome for dagen!
Rundstykka dine ser både gode og sunne ut - mulegheit for at du legg ut oppskrifta?

Rosa sa...

Syns dette innslaget var utruleg dårleg vinkla i forhold til kva bloggar er for noko???

Og eg syns du har tatt det heilt på kornet, Gamleheksa! Til ein viss grad føler eg meg truffe, for det er jo ein skrivekløe som eg tydelegvis har trang til å vise for nokon, kombinert med foto-lyst og kreativitet (jaja, iallefall av og til). Men nokon reality-deltakar føler eg meg ikkje som...

karna sa...

Herlig innlegg, KLEM! Leste det tildlig i dag, i en sånn tenkepause ang MVA og 6.termin. Du tar det/sier der AKKURAT på pulsen ,-) Har linket til deg ;-)

Hilde C. sa...

Bloggere og kikkere - jeg syns vi er en fin gjeng jeg. Hyggelig har vi det også :-)

Torilpia sa...

Hihi .. artig innlegg .. :o) Så jo litt på det programmet. Skal ikke si så mye - men synes de hadde med veldig feil type bloggere ..

Hadde for lenge siden et innlegg om syforeninger kontra bloggere - er jo litt på samme nivå .. bare at vi driver ikke med baksnakking av de som ikke er til stede .. hihi ..

Selv blogger jeg fordi jeg elsker å skrive .. ergo skriver jeg lange innlegg :o) Håper en dag å få den rette inspirasjonen til å komme igang med en bok eller i alle fall en novelle eller flere .. :o)

Nå skal jeg forflytte meg oppover bloggen din til neste innlegg .. klem :o)