onsdag 24. februar 2010

Ut av skapet

Neida, her er ingen skumle avsløringer. Hvis itte strikking hører tæll det skumle da ;)

Da det for alvor vart kaldt i vinter, slik det har vøri i vikusvis nå, var je på djupdykk i klæs-skåpet mitt og fant att en gammal skatt. Den har overlevd mange fløttinger og rødde/kaste-orgier. Den finnes på fotografiske bevis helt tællbarsatt til 1983 og den høldt på å forsvinne mæ resten ta bagasjen som var på rundtur i forbindelse mæ en London-tur i 1985.

P2234458

P2234459 Denni genseren strikke je altså i løpet ta mitt fysste studieår i Trondheim 1982-83. Den er ta no tynn Baby-ull eller muligens Lanett. Den var i allefall ei tålmodighetsprøve å få ferdig. Men ferdig vart den og brukt litt før den havne i skåpet for et nokså langvarig opphøld. Men sea det var mye arbe mæ den, så har je ældri hatt hjerte tæll å kvitte meg mæ den. Å nå i vinter har je nærmest “bodd” i den. Passe tynn ull, dæ er godt å ha på seg dæ, når’n er en frysepinn.  Je skulle ønske meg flere plægg i såmmå ull-tjukkelsen, men så var det den tålmodigheta da. Men je må jo vara så ærlig at je syns denni modellen har tålt tidens tann ganske godt. Ja, genseren altså, itte hu inni.

 

Så et litt nyere strikkekapitel. Denni vesten har vøri ferdig sikkert ett år, men sea je itte er helt fornøgd, så her je itte blogge den før. Men nå er je altså i “blotte-modus” når det gjeld dæ je har i skåpet, så da får den tæll pers. Strikket i Tynn alpakka frå DSA, mønster delvis etter eget huggu og litt etter ei jakke frå DSA. den er iallefall god og varm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Dæ var dæ ta avsløringer og dårlige bilder for i dag. 

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Kjempe fin genser.Nydelig Rød farge.Kommer tilbake slike fasonger igjen på gensrene nå.Riktig fin vest.Er blitt så forskjølet jeg så nå er det bare å klyve under pleddet med hekling og OL...Ha en riktig fin Onsdag.Klem fra Bodil..♥♥

Silje sa...

hehe;) skulle ønske je hadde tålmo tæll slik;)

Tovepia sa...

Enda godt disse plaggene kom ut av skapet, for de var jo kjempefine!! Genseren var så flott med den lukkingen på siden, og vesten må du bare sette igang å bruke. Tenk deg den til sommeren med en T-skjorte inni i en yndlingsfarge og en bukse/ skjørt til i hvitt eller yndlingsfargen....supert!
Ha en fin dag og klem fra meg;)

Jannickes Hjemmekos sa...

Du skal være glad for at genseren har overlevd diverse ryddesjauer, for den var skikkelig fin. Vesten var også fin, men kanskje den hadde blitt enda finere med noen hekleblomster på den ene siden?

Leste innlegget ditt om "Jentene på Toten" og jeg er hjertens enig med deg vedr. uttalelsen om at man er ikke kvinne fordi man har på seg løspupper og parykk. Jaja, de får styre på.

Ha en fin dag - klem fra Jannicke

Orlaug sa...

Var no jammen bra at den gensaren har overlevd.....flott...og super farge....og SO TYNT garn? Bør få leve evig, den....fin vest, òg......dei har helde seg godt.....som ho inni.
Ha det!!

Anonym sa...

hei kjenner igen den kroppen fra tida i trondheim, da gikk strikke pinnene flittig på skola og i fritida....
ps du e no lik deg sjøl som ei ung jente -- eller er bildet også fra 83 ?? her srikkes det lite

Mia sa...

Ja, usch vad "fula" bilder du, dom ser ju fina ut båda två. Den röda ser helt ut som en tröja som är helvarm och skön, sitter som ett skott på modellen och västen var en smart modell, tänk vilken nytta du kommer att ha av den. Hallå, inte undervärdera dina alster :)

Muffin sa...

Fine plagg! Og for et arbeid du har hatt, heldigvis er det jo tidløse ting så du kan bruke så lenge du vil!

ANNEPÅLANDET sa...

Så flott genser da - sannelig bra den ikke har havna hos Fretex! Ser deilig og varm og myk ut. Jeg syns det set ut som hun inni har holdt seg godt også jeg.
Og vesten var jo også kjempefin! Ville brukt den som singlet jeg, rett på kroppen, men så tåler jeg visst alt som stikker og klør bedre enn de fleste. Ingen grunn til å fryse med slikt ute av skapet!