tirsdag 19. mai 2009

Gleder

I går æfta ringte det på døra og utafor sto to blide jinter. “Vi har lyst tæll å vara fotomodeller, vi”, sa dom. Å Gamleheksa var itte sein å be. Det er jo som ei gave detti, å få øvd litt mere før konfirmasjons-fotograferinga tæll hælja.

 Mai2009 548  Mai2009 537 Mai2009 536Mai2009 556Mai2009 553

Litt ablegøyer hører mæ.

 

Mai2009 136

Nå gleder je meg stort tæll om tossdan. Da skar je nemlig treffe to bloggere frå lengst vest i lændet. Dom er på Østlændstur og tæk seg tid tæll å sjå innom ei gammal heks. Itte dårlig dæ gitt. Je har ældri sett hæll tala ved dom før, så litt kiler det i magan……  YR.no melder bra vær, så da blir det en liten piknik ved Mjøsas strænd, på Viken II. Norges Riviera.

8 kommentarer:

Gry sa...

Ryktene går! Jeg ble stoppet av to 9-års gamle jenter som spurte om jeg ikke kunne begynne å ta motebilder! Og det kom tydelig frem at da ville de være modeller! I påsken hadde Bergensavisen om blogging, og da var jeg intervjuet om fotobloggen min. De har sikkert fått høre det av foreldrene at jeg tar bilder....

Hilsen Gry (Villniss) som akkurat er jeg pålogget med fotoblogg identen min, men jeg må jo inn å sjekke hagebloggen også!

elle-melle sa...

Fine jenter begge to, og de ser jo ut til å storkose seg foran kameraet ditt. Artig:)

Så moro det må være å treffe noen en bare kjenner fra bloggen. Dere kommer sikkert til få det kjempehyggelig i sammen. Kanskje vi får se noen bilder fra treffet?

Hobbygåsa sa...

Så søte modeller da, så du er allerede ettertraktet fotograf du altså :-) Flotte blomster har du også, jeg følger nøye med bildene dine nå hehe, må finne ut om jeg ønsker meg samme speilrefleks :-) Har lest litt om ditt nye og det frister, verdens minste speilrefleks må da passe utmerket for mine små hender :-)

Julies sa...

Hei !
Trur itte du treng å legge deg i hardtrening, dæ ser ut som du har ti nåen bilder fra før og !
Bloggtreff ? Så koselig , da. Jeg har bare møtt Nina, fra Ninasdrops, og vi har det alltid like hyggelig. Artig å utvide " horisonten 2 litt innimella.
Kos deg !

ANNEPÅLANDET sa...

Det var fine bilder - men det har du jo alltid!
Tror nok jeg har gjettet hvem du får besøk av - har lest på en blogg om to damer på tur østover. Håper det blir knallvær og at dere koser dere!

Nå regner det her - men litt regn må vi jo ha innimellom, så blir bonden glad og graset grønt!!

Marie sa...

Søte fotomodeller dette :)

Orlaug sa...

So kjekt når fotomodellane kjem heilt uoppfordra.......den fotograferinga til helga går nok strålande.
Bloggarar på besøk...so artig.
Lukke til med alt ihop!!!!

ANNEPÅLANDET sa...

Hei igjen! Miss Marple er én av mine favoritter - blir jeg like skarpsindig og klar som henne på mine gamle dager skal jeg ikke klage! Dessuten har hun - i noen av filmversjonene - noen fine, engelske strikkejakker.

Ja, man skulle hivd seg i bilen og tatt turen opp til din vakre del av verden, men det blir nok litt kort varsel. Det får bli en annen gang. Viken II høres jo ut som et ok sted å tilbringe noen sommertimer. Kan du ikke skrive litt mer om Viken - sikkert flere enn meg som er nysgjerrige (ja, jeg har sett nettsiden, men det blir helt sikkert bedre å lese din personlige vri).
Ha en fin kristihimmelfartsutflukt!