søndag 12. juli 2009

Sløsing

er no hærk, spør du meg. Je er nok litt nøysom ta meg.

Juli2009 058

Derfor er je itte helt venner mæ den som styrer sammarsværet. Mulig det er en dårlig opplært ferievikar, for måken tæll slomsing. Gradestokken står enten på 14 eller 28 grader, sjelden no midt imellom. Sola steiker i dagavis og svir av dæ som skar vækse.

Juni2009 512

Og så kjæm endelig regnet, men da er det itte mæ måte dæ hæll. Det høljar ner. Blomma nærmest røtner og poteta strækker nakken for itte å drukne.

Juli2008 200

Åffer går det itte ann mæ måtehøld? Litt ta hårt mæssom. Hadde je visst å henn je skulle henvendt meg henn, så skulle je jommen søkt den værbestyrer-jobben.

Juli2009 137

Om je er kvalifisert? Tja, sikkert like godt som den som driv å trøkker på knappa nå om dagen.

Juli2009 136

Men hvis je fækk jobben, så vart jo været perfekt. Å skulle vi nordmenn tala på og klaga over da?

8 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

Nei, det kan du si. Hva skulle vi prate om da??? Eller blogge om for den saks skyld? Og det som er perfekt vær for den ene, passer kanskje ikke den andre osv. Nei, det tror jeg ville bli en stressende jobb gitt.

Liv sa...

Jeg må si du er modig, tenk å påta seg noe sånt!
Jeg kunne oxå tenkt meg den jobben, men jeg ville nå helst at det skulle vært hemmelig hvem som hadde den. Jeg vet nemlig EN yrkesgruppe jeg hadde kommet ganske fort på kant med, bøndene. Jeg hadde nok laga for mye finvær og tørke....
Jeg er kanskje ikke kvalifisert?
Men du høres jo mye mer proff ut, må si det;)

STEINKJERRINGA sa...

Nei nå skal dere bare pakke kofferten og reise til Nord-Norge, for det er her det skjer.... Akkurat passe varmt, lyst hele døgnet, sol hele døgnet, Regine-daga om en uke og mange turister. Det er deilig om dagen...

Jannickes Hjemmekos sa...

He, he - dette var et artig innlegg. Ja, tenk om vi kunne bare trykket på vær-knappen og bestemme været selv...

Fine bilder du har tatt, likte spesielt god det med regnet; stilig. Ha en fortsatt god sommer i 14 eller 28 grader. Klem fra Jannicke

Berit T sa...

Ja slik er det, aldri helt perfekt... men godtta det, det må vi uansett.

Vi har ialefall vært heldig med sommerværet til nå, og har hatt flere soldager til nå denne sommeren enn tilsammen hele sommeren i tidligere år. Vi pleier jo å få sommeren i august når skolene begynner, da kveldene er blitt mørke, koselig det også da.
Men det er noe eget å kunne sitte ute når det er natt og nesten dagslyst alikevel, uten å fryse fordervet.

Ha en flott ny uke der borte.

Linecas have sa...

hehe. Ja hva skulle vi ha snakka om da?=D
23 grader og sol om dagen dusk regn natta gjennom. DET hadde vært noe det. =))

Laila -Karin sa...

Vi må jo ha noe å klage over.
Tror det kunne blitt kjedelig ellers

Hobbygåsa sa...

Heks og værgud - Yes - jeg stemmer på deg jeg :-) Så håper jeg du er ekstra snill med området du selv bor i - jeg bestiller sommer fra 1. mai t.o.m. 30 sept, passe med regn-men kun om natten, ca 23 grader i luften og noen dager kan godt ha litt lette skyer :-) Jeg er sikker på at dette får du til!!