onsdag 8. juli 2009

Stilling ledig

is Detti fant je på nett i dag:

Stilling ledig for heks i England

08.07.2009 kl. 18:47 Kilde: © NTB

En stilling som heks er ledig ved turistattraksjonen Wookey Hole i grevskapet Somerset vest i England. Søkere bør være fri for allergi mot svarte katter og kunne kakle på stygt og ekte heksevis.

VG Nett følger

Har man disse kvalifikasjonene, kan man ligge godt an til å få jobben, som lønnes med 50.000 pund eller 525.000 kroner i året. Kvinner, menn og transseksuelle er alle like velkomne til å søke, skrev London-avisen Daily Telegraph onsdag.
- Wookey Hole ønsker at den som blir ansatt, skal pleie sine daglige gjøremål som hespetre. Hensikten er å gjøre det lettere for besøkende til Wookey Hole å forstå hvordan stedet var i den mørke middelalder, heter det i stillingsbeskrivelsen.
- På den tiden bodde det en gammel kone i hulene her, sammen med noen geiter og en hund. Det sies at hun forårsaket en rekke uheldige sosiale fenomener, så som feilslåtte avlinger og sykdom, heter det videre.
Wookey Hole er en landsby i Somerset som er kjent for sine huler og et populært utfartssted for turister. Landsbyens offisielle heks skal nå pensjonere seg, og derfor blir stillingen utlyst.

______________________________________

Så hvis je plutselig blir borte her frå bloggen, er det bære for at je har fått meg ny jobb.

 

10 kommentarer:

Frøken Lykkelig sa...

He he!!! Vittig!!!!

Koffor kaller du deg for
GamleHeksa forresten!????

Mona sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar på bloggen. Det var min pappa som ga meg navnet. Jeg ble født mens han var på hvalfangst. Moren min og flere i familien syntes May Britt var et fint navn. Da pappa kom hjem og kikket ned i babykurven sier han: Jammen er det ikke Mona da. Jeg har lært at navnet skjemmer ingen. Masse nydelige blomsterbilder du har på bloggen din. Titter nok innom igjen en dag.

Mona

Berit T sa...

Hahaha, jaja... sommerjobb kanskje, det hadde vært noe nytt det.

Angående utstillingene, en må litt utfor hovedveien for å finne de, så det gjeler om å ikke kjøre for fort forbi. Og vi hadde det utrolig trivelig.

Gratulerer med leveransen da, det var da godt å få levert løken og ikke få den ødelagt.

Ruth sa...

Der har jeg vært. Jeg burde kanskje søke jeg med? Men det er litt vel langt unna her. Og ikke vet jeg om jeg kunne tenke meg å bo i de hulene.

Det er foresten veldig pent rundt der.

(smil)

Orlaug sa...

Hm......føler meg ikkje heilt sikker på at du passar i den jobben.....men, bevares, det går jo an å prøve.

Loise sa...

Ikke ille betalt for å sulle rundt og leke heks, med en viss fare for å gå opp i rollen hihi. Trur nok ikkje du hadde trengt ein omvendt extreme makeover for å agere slem heks, du er nok av det andre slaget heks, søt og snill:-)

ANNEPÅLANDET sa...

Enig med siste taler, du er antakelig for hyggelig og snill.
Men det er ikke jeg - jeg kan være en skikkelig heks, så kanskje jeg skulle søke? Syns lønna virket ganske bra i forhold til hva NAV kan tilby. Jeg kan dessuten trenge å friske opp engelsken litt. Er det mulig å få deltidsjobb, tro?

elle-melle sa...

Artig annonse det der, men jeg synes ikke du skulle utvandre. Det hadde vel blitt litt stusselig for gubben og snuppa om du forsvant for å hekse i utlendighet?
Jeg ville iallefall savnet deg og dine flotte bilder.
Men som Anne sier; lønna var jo slett ikke så verst:)

FO - 2 sa...

Hehe! ;)
Stilig.
Lykke til, om du skulle slenge inn en søknad... ;)
Jeg dropper det.
Det er ikke så lett å kombinere krykker med sopelime.
Er kanskje litt for tung i baken også. Er redd jeg ikke klarer å fly... ;)

Linecas have sa...

Haha! Kult!
Høres i grunn ut som en behagelig jobb da. =)