lørdag 28. mars 2009

Je har shoppe…

…i Berit T sin nettbutikk. Ta en kikk her.

Je falt totalt for ei hjertenål i aluminium, mæ perle.  Trur den nåla vil passe godt på den kvite sammars-toppen je driv å strikker. Je er såpass optimist at je fortsatt trur det blir sammar påtross ta æll snøen. Vi skar da fløtta klokka FRAM mot sammar’n om noen timer.

Mars2009 319          Mars2009 320

Nåla ankom Toten ihoppes mæ et koselig kort. Men Berit, detti blir litt gæli, det er jo je som skar takke…

                                Mars2009 322

Aluminium er liksom en stor del ta Karmøy for meg. Hydro Aluminium lokke bror min vestover for omtrent 20 år sea. Hænn skulle vara der ett år, nå er det altså bortimot 20. Så da er det  sikkert bra å vara der. Det som er litt artig er at hænn bor itte langt unna BeritT. Henner har je ældri møtt, for vi vart “kjent” på blogg i vinter og je har itte vøri vestover sea juni i fjor. Men neste gong vi sætt nåsån vestover, ja, da er det itte trygt…. Huff, dætta vart nesten som en trussel dæ da, det var vel itte helt slik meint ;)

Go lorda og huss på å fløtta klokka riktig væg,

MOT SAMMAR’N!

5 kommentarer:

elle-melle sa...

Vær sikker, klokka skal gå riktig vei!
Nå håper jeg at det ikke bare er klokka som er innstillt på sommerstid, vi kunne trengt litt drahjelp av den eller de som styrer med det:)
Det var ei nydelig nål og den blir helt sikkert lagt merke til når du har den på den nystrikka toppen din.

God lørdag!

Sologbolig sa...

Ja klokka skal vi få flytta. her har det vert sååå deilig i dag. Har jobba i hagen, solt meg i husveggen. Av og til er det positivt å bu på Vestlandet !! hehe! Nåla di var skikkelig fin.Ha ei fin helg.

aud47 sa...

HEI HEI.ja tenskje på at nååå æ det endelig så klokka ska fløttas...sammarsti seje dom! itte så innmari mye som minne om dæ hær på andre sia ta dej da ,men den kjæm fel da.... nyyyydli nål ... og toppen bli sikkert sammarsfin den å.. je glede mej så tæl sammarn hæll egentli tæl våren.ei flott ti vi ha føre øss nå. ha en go synda..

NestenPerfekt sa...

Hei på deg, tusen takk for koselig besøk i bloggen vår ;o) Så NYDELIGE ting du har kjøpt her da!! Den nålen var bare lekker.. Ha en strålende søndag! Hilsen Linda, Jill og Hanne :)

FO - 2 sa...

Veldig flott nål.
Helt etter min smak også, faktisk. Gratulerer med ett godt kjøp! :)
Berit er både flink og kreativ.