tirsdag 10. mars 2009

På ‘an igjen

syng Eggum. Dæ er je å, men itte mæ ny familie da. Bære mæ mere sjukdom. De siste daga og itte minst netten har je hatt et forsøk gående. Problemstilling: å mange ukjente muskler er det mulig å hoste seg støl i? Svaret er: uendelig mange! det blir lite fotografering i slike tider, så je tæk et byks inn i arkivet og legg ut noen bilder uten mål og meining.

sommerbilder 110 (2)sommerbilder 117 (2) bilde 0210037 bilde 290355 bilde 116bilde 113

12 kommentarer:

Frøken Lykkelig sa...

Uff da.. god bedring til deg!!! Vi har også hatt sykdom siden forrige uke. Men det er ungene som dessverre fikk den verste støyten. Du.. FOR noen VAKRE bilder du tar!!!!! Jeg blir helt fasinert!!!

Orlaug sa...

So mange fine bilder frå arkivet!
Og du, ang. sjukdom og hosting.
Etter eg hadde hatt influensa kom eg liksom ikkje heilt i form igjen + hosting dag og natt. Til slutt beordra bonden meg til lege, og eg hadde faktisk bronkitt.Fekk medisin og etter 2-3 dagar var det verste over...so kanskje ein idè å oppsøkje lege? (Berre eit tips).
God bedring!

Nikoline sa...

Huff å huff..!! No må du pakka deg godt inn og halda deg innadørs så kroppen kjem til hektene att! Og mens du sit der inntylla i pels og pledd,kan du godt by oss på meir arkivstoff! Såååå nydelege kattebilder.. ja,dei andre også sjølvsagt,men eg er no veldig glad i småpusar eg,då.. og den greina med epleblomst... nydeleg!
God bedring :0)

elle-melle sa...

Det er ufattelig hvor mange muskler en har i kroppen, en merker det først når det gjør vondt. Hosting er et godt eksempel i så måte. Får håpe det er på retur nå da. Har du forsøkt Cosylan? Det er en hostesaft som skrives ut på resept, jeg har prøvd og den virker.

Så nydelige kattepuser du har her, men de er vel blitt noe større nå antar jeg. Den sorte minner om Sofus. Ja, jeg er kjempeglad han endelig fant ut at hjemme var best.

Arkivbilder er ingen dårlig erstatning - disse var flotte alle sammen. Jeg gleder meg til frukttrærne begynner blomstringen igjen.

God bedringsklem fra meg!

Elisabeth sa...

Så søte pusekatter du har bilder av. Nydelig!
Vi har båten i havna hele året vi. Vi har montert ispropeller på bunnen, så isen holder seg borte fra havna!

heidi sa...

Du har visst mange nydelige bilder i arkivet ditt du...
Men at du skal være så sjuk da du, det er nå ikke så bra. Får nå bare ønske deg god bedring, det må vel gi seg snart!

Petunia sa...

Håper du snart blir kvitt hosten. Huff det er ikke noe godt.
Men du!
Selv om dere har masse snø og vinter enda på dine kanter, så var disse bildene gode tegn! Kattunger, hester på beite og blomster. Det gjør ikke noe at det er fra i fjor...

Randi sa...

Hei du
Så utrolig mange vakre bilder du hadde her!!
Vår bilder blir vi aldri lei av og dine var vakre!!

Elins Strikkeri sa...

Må få ynskja deg god bedring!! Det var skikkelig fine vårbilder du har her, nesten så eg kjenner eit snev av vårfornemmelse:)

Som mine dager er sa...

Så ille at du må slite med den hersens hosten. Nei da spørs det om du må ta veien om dåkktår'n da vettu. Få deg noe som roer det hele litt ned.

Også gjør det ingenting at du legger ut slike herlige bilder fra i fjor, for disse vare jo helt bedårende. Man lengter ikke mindre etter sommer ved å se på dem ... ;-)

GOD BEDRING!


Klem fra Marit

Som mine dager er sa...

Godt å høre du har fått tak i tryllemiddel.

Og takk for tipset ang damen i Skogn. Gubben kjører fordi Skogn hver dag ifm jobben, så jeg skal sannelig få ha til å ta turen innom og få meg seg noe. Tror du en mann gjør sånt for kjæresten sin?! Nå ble jeg veldig usikker ;-)

Som mine dager er sa...

He he ... tok kontakt med Randi pr e-mail jeg. Og har allerede fått svar. Hun sende med hele lista, og var litt oppgitt over at alle velger de vakreste som typisk nok også er de vanskeligste ;-)

Vel - jeg gjorde min bestilling så får vi se hvordan det går! Og min kjære var selvfølgelig positiv til å hente bestillingen min i neste uke når har kjører forbi Skogn.

Alt løser seg, takket være snille bloggvenner! Hjertelig hjertelig!

Marit