onsdag 4. mars 2009

Rekrutering

Her har det foregått strikkekurs de siste daga. Storesnuppa fækk smaken på strikking om syndan og har vøri en flittig gjest sea da.

Mars2009 023 Mars2009 024

Litt mere “laid-back” strikkestil etterhårt.

Mars2009 030

Dæ storesyster kænn, kænn Væslesnuppa å.

Mars2009 027 Mars2009 028 Mars2009 029

Storesnuppa sitt verk etter tre dager. Vi la opp 10 masker og nå er det 32. Det er solid lagd, nesten ferdigtovet frå ei ivrig, lita hænd.

Mars2009 033

Væslesnuppa sitt verk rakk je itte å ta bilde ta for dæ måtte bli mæ hematt tæll framsyning. Det var riktignok litt påholdne pinner, men systemet tok hu fort. Det fell bære at motorikken heng mæ i svinga. Her skar vi få det mye kos i tida som kjæm. Iallefall før lamonga byner å kåmmå, for da får Storesnuppa det travelt. Men det er bra det er noen som står for ullproduksjon så vi får no å strikke ta.

7 kommentarer:

Orlaug sa...

So kjekt når den yngre garde er interessert i handarbeid.
Det likar me....

Stoltzen2012 sa...

Så kooooselig:o) Kjekt at tradisjonene hodes i live:o)

Frøken Lykkelig sa...

Hei på deg og tusen takk for koselig kommentar inne hos meg:-)
Ja jeg bor jo på Leknes og her er det nå bare en interiør og gavebutikk... og det er den som jeg har nevnt endel ganger gjennom bloggen!! Det er jo favorittbutikken selvfølgelig. Jeg kjenner nå alle de som jobber der og hun som eier den. Ja... lofoten er helt fantastisk... det går faktisk ikke an å beskrive!! Så jeg anbefaler alle til å besøke denne magiske delen av norge:-)
-charlotte-

Frøken Lykkelig sa...

Ja du skulle jo absolutt fått deg en tur opp hit igjen!! Joda... jeg kjenner ho MB så jeg skal nok hilse ja :-) Jeg driver butikk i samme etasje som henne .. så vi sees hver en dag :-)
Jeg har nettopp bladd meg nedover bloggen din.. og herreminhatt så masse nydelige bilder!!! Bor du virkelig sånn?? Helt fantastisk!
Ha en herlig torsdag! Jeg er dessverre hjemme med to små med spysjuke.. men som sover i skrivende stund!!
-charlotte-

Frøken Lykkelig sa...

Ja jeg skal huske bursdagen hennes:-)
Dere bor nå flott da... men som du sier så er det et helt fantastisk lys her oppe. Jeg har aldri opplevd makan.. og jeg har reist endel og sett veldig mange steder. Men HER blir jeg for alltid!

Det er et helt nydelig vær ute i dag og det stikker i hjertet siden jeg må være inne!!! Men men....

Ha en veldig veldig fin dag!!! Skal blir kjekt å bli "kjent" med deg:-)

Silje sa...

hehe;) det blir nok litt vanskelig, for coc renn går ikke på tv`n d er b-cup hehe;) derfor... men skal jo både på wc(a-cup, som går på tv;) ) i lillehammer og vikersund neste uke da, så skal slutte å surve;)

Anonym sa...

E sender opp småsnuppa nea vegen på strikkekurs te års att. Regna m at du tek på deg sleke strikkekurs fremover!!! Ser veldig trivelig ut :-)