tirsdag 26. mai 2009

Her sitt je ~ kænskje litt for mye

Turbolotte har utfordre tæll å ta bilde her vi sitt akkurat NÅ

 Mai2009 621

Gamlinga her i huset må klare seg mæ en litt tællårkommen stasjonær PC, mens Snuppa briljerer mæ to bærbare. Hældigvis låner hu bort somme tider, men for det mæste er detti “kommandosentralen” hennes Mor sjøl. Det gjør godt å slenge noen blikk utpå Mjøsa og tæll Stange innimellom tastinga.

9 kommentarer:

Unknown sa...

Nyyydelig utsikt da!!! Gøy at du er med.

Julies sa...

Så heldig DU er a ! Tenk å sitte der å se den RETTE sida av Mjøsa !

Har det helt motsatt, je !

Vinker til deg fra fjelltoppen til venstre !

ANNEPÅLANDET sa...

Er ikke så gæli å sitte stasjonært med DEN utsikten! Den stasjonære her i huset står i kjelleren (på det såkalte "kontoret"), der er det kaldt og med utsikt rett inn i murveggen. Så jeg skaffet meg bærbar for å komme opp fra kjellerdypet - og nå har jeg utsikt rett inn i naboens gule vegg - så det går da fremover...!

elle-melle sa...

Flott utsikt du har:)
jeg sitter også ved en stasjonær maskin og har derfor ikke hevet meg på denne. Utsikten min herfra er ikke noe å skryte av - rett inn i en vegg.

Vinglefrøken sa...

Dumpa tilfeldigvis innom bloggen din ad mange omveier - og ble sittende og bla. Er fra samme sida ta Mjøsa og syns det er trivelig å se de fine bildene dine fra steder jeg vet hvor er! Kikker gjerne innom igjen, jeg! :-)

Strikkebesta sa...

Ja, slik er det stort sett, dei unge får det nye og fine, gamlefolket nøyer seg med det som blir til overs.Men eg har gått til innkjøp av splitter ny mini-pc, må jo ha noko lett å bere når eg tek sekken på ryggen og vandrar avgarde i sommar, og blogge må ein jo då også:)
Utsikta over Mjøsa er fin, det veit eg vel, og blåveisen på headingen din er verkeleg til å bli misunneleg av!

Maret sa...

Hjertelig takk for bildene. Det blei aldri til at eg tok fram eie fotoapperat, hadde jo fotografer rundt meg alle plasser..

ha ei fin veke.

Maret sa...

Ps. ser du hadde ei flott helg, og var heldig med været...

Linecas have sa...

Bra med utsikt fra der du sitter. Jeg må snu hodet fullstendig rundt for å titte ut vinduet.