søndag 31. mai 2009

Tur rundt huset

Det går itte ann å kælle detti hagevandring, for det er mye som mangler på at det er haga her nå. Vi er liksom litt midt oppi ei oppattgjøring som tæk tid. Men blommer er det da her og der læll. Slik er blogging fint. En kænn vara ganske selektiv ;)

Mai2009 595 Mai2009 599   Mai2009 611 Mai2009 643 Mai2009 637 Mai2009 648 Mai2009 652 Mai2009 655 Mai2009 634Mai2009 684

Vinner_Fotosafarilogo

11 kommentarer:

Frøken Lykkelig sa...

Nydelig!!! Skulle gjerne hatt det sånn rundt huset mitt!!! Her sitter vi godt inne mens det blåser og regner ute!!! Men vi koser oss med muffins og annen bakst innomhus!!! Fortsatt god pinse til deg :-)

Hobbygåsa sa...

Flotte bilder, jeg skulle gjerne hatt disse blomstene rundt huset mitt jeg :-) Det siste bildet er jo bare rett og slett praktfullt! Kos deg videre med pinsen og sommervarmen!

Silje sa...

nydelige bilder av flotte blomster:D var du på viken 2 i går el? var d koselig? :)

ANNEPÅLANDET sa...

Jeg har veldig sansen for selektiv hagevandring!! Ettersom jeg - mot min vilje - er en elendig gartner, blir det ganske selektivt hos meg også. Men uansett hvor rufsete det er her, så er det jo alltids en og annen blomst innimellom å glede seg over. Og bildene dine er flotte, som alltid! Nå ble jeg inspirert til å ta en liten fotorunde jeg og - mye morsommere det enn å luke løvetann, som var den opprinnelige planen.
Fortsatt god pinse!

elle-melle sa...

Koselig runde rundt huset ditt.
Jeg hadde stor sans for den pelargonien med hvitkantet blader, vet du hva den heter?
Selektiv kan vel de fleste av oss være når vi fotograferer i hagen. Jeg gidder ikke fotografere de beddene som ikke er blitt stellt de siste tre åra f.eks.

Strikkebesta sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Strikkebesta sa...

Takk for turen:) Flotte bilete og eg trur hagen din er meir av ein hage enn min, men med all inspirasjon eg kan hente frå bloggane rundt omkring så blir det kanskje hage hos meg også til slutt. Dreiv no med litt "jordbruk" i går i alle fall, då fekk eg jordskokk-knollane mine i jorda, dei stod og spirte i kvar si potte i påvente av at eg skulle klargjere ei lita remse jord til dei. No håper eg på gule blomstrar i sommar, og til hausten kan eg, om eg er heldig, hauste knollar til matlaginga.

Marie sa...

Nydelege bilde frå turen rundt huset :)
Ja, det er dette som er så fint at me kan vise det me har lyst til :)
Eg tenker av og til at om folk kom inn i hagen min som berre hadde sett på bilda hadde blitt skuffa...
Dei ser for seg DEN hagen, men alle medaljar har ei bakside...

Orlaug sa...

Ser ikkje ut til å mangle noko i den hagen der, nei.
Klart at me kan vere selektive...me viser det me vil, og let det "andre" vere.
Sånn er det med den saken....
Ha ein fin dag i morgon!!!!

Gry sa...

Takk for fin hagevandring - hage eller ikke hage! Nydelige blomster ihvertfall.

Fortsatt god pinse.

Silje sa...

hahaha xD det hørtes spennende ut:P hehe... ikke helt edru han da? :P hehe.. jaja.. god du hadde gifteringen og vise fram da;)