onsdag 20. januar 2010

Smaken er som baken

- den er delt. Noen liker mora, ændre dåttera. Noen lik Nikon, ændre Canon. Å noen ta øss særinga sverger tæll Olympus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

I går ringte tælfon og en fornøgd kar i ændre enden sporte om je hadde sett årskåringa ta kameraer hos Lyd og Bilde. Det var fotokonsulenten og hovedsponsoren som var på tråden.  Nokså fornøgd mæ å gitt gode råd antagelig. Je er iallefall fornøgd så langt, men har att mye å lære.

 

 

 

 

Om noen lurer, så er det detti kameraet je har.

Main_6469 122_olympus DIGITA~1

Nok kameraskryt. Det viktigste er å finne dæ en lik sjøl og som en syns er praktisk å bruke.

 

Fotokonsulenten min gjør mere enn å veilede forvirre kamerakjøpere. Det hender hænn gjømmer seg unne i snikkerbua si og kjæm fram att frå støvet mæ slike produkter som detti. Å den bortskjemte dåttera får jo dæ hu ber om ;) Denni væsle kaketina er ypperlig tæll julekaker. Resten ta året er den grei oppbevaring for små hemmeligheter.

P1194139

9 kommentarer:

karna sa...

Nydelig håndverksarbeid å få, heldig den som har et sånt kamera. God natt ;-)

Havfruen sa...

Han kan gjerne gjømme seg i "snikkarboden" for han gjør en utmerket jobb der også...i tillegg til fotoråd:)
Jeg har Nikon D60 og trives med det. Det er hva man venner seg til. Fotoglede er en vakker glede. Var ute idag jeg også men Major`n ble lei og varsla klart ifra med biting i båndet!! Vel, inn med bikkja og kjærringa dro ut igjen:)
Ha en herlig kveld videre, klem fra meg:)

Anonym sa...

Hei.Kjempe fint kamera.Ligner veldig mye på kamera som min kjære datter har.Jeg har bare ett billi vanlig kamera.Kanse en dag kommer det ett fint og bra kamera til meg også.Vi får se.Ønsker deg en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil...

ANNEPÅLANDET sa...

Så fin tine!
Jeg hadde en vidunderlig liten Olympus IS-100 speilrefleks i papirfilmens dager. Jeg var veldig glad i det kameraet, det lå perfekt i hånden og veide ikke stort. Også en Olymjus mju naturligvis. Alle har vel hatt en Olympus mju i sitt fotoliv?
(Uvisst av hvilken grunn har jeg bare Canon-kameraer nå, men egentlig er vel det ene like bra som det andre, de er bare litt forskjellige). Og i dag var jeg ute på løssnøskitur i vinterlandet - UTEN kamera...:( Utrolig u-profesjonelt å glemme kamera. Sukk.
Ha en fin fredag!

Hobbygåsa sa...

Åh gosj, har han laget den? Så utrolig flink han er! Jammen godt å være bortskjemt datter med en slik kunstner til far :-) Hils å si at den er utrolig lekker! Og Olympus skal man ikke kimse av nei - veldig bra kamera! God natt - fra en Nikon eier :-)

Orlaug sa...

Du hendelse so flott den kaketina er.....SO flott arbeid. Og so flott tre den er laga av....
Apropos kamera: Har vore altfor lite flink å utforske mitt Nikon D3000...som eg fekk for ca 3 mnd sidan......men eg SKAL.....

Petunia sa...

Så det er en snekkerbod som skal til!!! Jeg bygger en med en gang;)Den kaketina var bare så fin!
Kamera valg er vanskelig. Jeg havnet på Nikon fordi var et Nikon kamera jeg fikk låne fra min mann sin jobb da jeg begynte å fable om speilrefleks. Det kunne egentlig ha blitt hva som helst annet.
Et stort Nikon speilrefleks og et lite Panasoniv TZ5 til å ha i lommen på tur. Det er faktisk det lille kameraet jeg tar flest bilder med!
Ha en flott dag på Toten:)
Er du klar med R? Synes den er litt vrien, jeg. Men jeg kommer nok på noe til i kveld....

Maret sa...

Kameradiskusjonen overlet eg til andre i familien som kan dette mykje betre en eg.
Men den kaketina....
Trur du den pappaen skulle ha bruk for ei datter til over ein kortare eller lengre periode ? Er eg ledig og stiller gjerne opp....

Lekkert !

FO - 2 sa...

Lykke dette,
på flere måter... ;)))))