onsdag 17. mars 2010

Merkelig

bilde 011

Tæll hælja skar je på tur. På hotelltur. Da må en jo ha NO å ha på seg.

bilde 008

Merkelig, men je har INGENTING å ha på meg, je.

bilde 288 

Når je ser i skåpet, så ligg det bære FILLER der.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ælle ændre har fine klær, je har bære dæssa fillen mine je da.

bilde 049

Det eneste je hitentæll har fønni fram for å ta mæ meg, er strikkegån og pinner. En skar jo itte ta noen sjanser når en er på fjellet. Så får vi sjå da, om je finn mæ meg mere hæll om je lyt strikke det undervægs ;) Det er jo litt tid att tæll frædan. . . .

16 kommentarer:

Orlaug sa...

Hm....akkurat detta veit eg no ikkje heilt om eg trur på....
Men eg kjenner den følelsen...av og til kjem den berre.
Eg sjølv fòr avgarde sist fredag og kjøpte nye kle til eg skulle på konsert på laurdag...hadde INGENTING å ha på meg.........du rekk det enno.
God tur, foresten!

Havfruen sa...

hehe...ja rekker du strikke antrekket til fredag gir jeg meg ende over:)) Filler og filler fru Blom, det kommer nok an på øyet som ser. Alle damer har vel uttalt; jeg har ingenting å ha på meg:)
Lykke til, dette går nok bra skal du se. Ta et dykk inn i skapet en gang til. Hvis ikke det hjelper, ja da blir det shopping!!
NYDELIGE blomsterbilder, nyte nyte:)
Flott kveld videre på Toten, klem fra meg:)

Sologbolig sa...

Ja, e' de' ikkje alltid sonn. Eg endevendte kleskapet mitt nå da eg skulle på seminar. Fyllt kofferten med forskjellige greier, så noe fikk eg da på meg !! ...men om det va' så vellykka er ei heilt anna sak. Ha ein fin kveld.

Tovepia sa...

Så du e klæslaus du også:O)
veit itj om æ trur helt på dæ, men kjenne følelsan;)
Hver gang jeg er inne her, så får jeg lyst til å skrive dialekt, så unnskyld mitt doble språk;)

Gled deg til hotellhelg, klemfra meg;)

FO - 2 sa...

Vi, dine medsøstre har det nok på samme måten. ;)
Meeen om du nå tar turen og kikker ekstra godt etter i skapet ditt, så finner du nok opptil flere flotte antrekk, tipper jeg, og kan stråle og bli like fine som blomstrene på bildene her. ;))
Vakre bilder, og blomster!

Petunia sa...

Ja, nød lærer naken kvinne å spinne og å få laget til garnet, har du tydeligvis gjort alt, så om du skulle klare å få laget noe til fredag, så blir jeg ikke det minste forbauset;)

Vibekes lille ullne sa...

Høres kjent ut det problemet der! Nydelige blomsterbilder som minner om at det blir sommer igjen! :)

Ruth sa...

Ifølge min kjære ektemann så har jeg et helt rom fullt av ingenting å ha på meg. Men det er nettopp derfor man har butikker. Det sier jo seg selv det der. Og finner man noe på salg så sparer man penger også på toppen. Kjøper man nok så blir man rett og slett rik til slutt. Det er helt logisk.

Pass på at du får sko og veske som passer til da. Det gjør alltid jeg. ;)

Hobbygåsa sa...

Hm ja slik har jeg det også... Fulle skap av bare klær som ikke kan brukes... Og det er helt sant altså! Håper du får en flott tur, og at du får satt sammen noen lekre filler til et antrekk eller to :-) Og du - da jeg var i Oslo sist så jeg helt tydelig trenden at buksene skal være med store hull denne våren også, så lapp for guds skyld ikke på fillene!

Tussi sa...

Er ikke det ganske typisk, da? Stappfulle skap, men likevel intet å ha på..?
God tur, uansett :)

elle-melle sa...

Heller ikke jeg har noe å ha på meg, men aldri har jeg gått naken heller :)))

Kos deg på hotellet du og ta på deg "fillene" dine og lek at du er den fineste dama på hotellet!

naturglede/Randi Lind sa...

For noen vakre blomster da!Jeg skulle skryte litt av din kreativitet for bokstaven Z, men finner ikke kommentarfeltet ditt??? Har det blitt borte tro?God helg til deg:)

Mia sa...

Otroligt flotta blomster, som påminner om att det snart är dags for alla som behöver Zyrtec, det får man inte glömma. Jag vill bara si ifra att jag inte hittar någonstanns att kommentera ditt val, Zyrtec'en..

ANNEPÅLANDET sa...

Sånn er det her og. Ja, faktisk ikke filler engang, mer.. ingenting. Etter noen år ute fra arbeidslivet blir det visst sånn. Før likte jeg å shoppe, men nå finner jeg aldri noe jeg liker. Er det alderen???

Strikkebesta sa...

Nei, samanlikna med blomsterprakta i natur og hage blir alt i garderoben bleikt og blast! Eg kjenner også behovet for å skaffe meg noko vårleg og lufig no når det lysnar jamt og trutt- det er jo snart vårjamdøgn.
Må fortelje om eldstejenta mi som er på Londontur med klubbvenninnene, dei reiste avgarde i går med toalettsaker som einaste innhald i koffertane, med planar om å kjøpe seg eitt antrekk kvar dag dei fem dagane dei er der, håper dei får tid til anna enn å gå i butikkar!

Akvarella sa...

For norn fantastiske bilder du tar.
Hvordan får du det til??
Jeg har Sony speilrefleks kamera, men så flotte bilder får jeg ikke.
Bruker du stativ??
Ha en fin søndag.