tirsdag 30. mars 2010

På’an igjen

 

P3294869I går gjorde je det jammen att. Møtte ei ukjent bloggdame på kafe. Like vellykket som før. To timer gikk som en vind, skarvla sto itte stille og latteren satt løst. Denni gongen var det eks-trønderen Mammamiia mæ bloggen Mormors verden som kom kjørenes frå litt lengre nord i kommunen her. To timer på kafe, så innom Søstrene Mylius og den lokale gånbutikken. Ja, og så en kikk innom bruktbutikken da tællslutt. Tima flaug som en vind, men så måtte mormor hematt og vara barnepike for vesleprinsessa.  Snill og veloppdragen som hu er, så hadde Mammamiia mæ GAVE åt meg. Og je: heksete som vanlig og hadde itte mæ no ått henner. Skam, skrekk og gru. Her må det skjærping tæll altså. Je fækk den morosamme hønemora på bildet over, akkurat midt i blinken for meg som er lite glad i gul pynt (unntak her å, vent og sjå), påske-te, tesil og påske-servietter. Høna står på stuebordet, teen er prøvesmakt og absolutt godkjent. Nå kænn je sitta her og skamme meg for at je itte har bære oppdragelse, huff :(

Tusen takk for artige timer!

 

P3274865

Aprops påskepynt. Dæ har ældri vøri det store her i huset. Det blir mæst vårblomster som pynter opp i heimen, hvis vi er heme da. Men denni tafate fyren har vøri en favoritt noen år. Hænn er antagelig en fjern slektning ta Solan Gundersen, men mæ ganske ænna personlighet, litt mere lik ‘n Ludvik antagelig.

 

P3294868

Je skreiv akkurat at je itte lik gul pynt. Og så kjæm je drassenes hemat mæ denni høne-saken ;) Den sto å skreik på meg i hylle på –nille. Helt åleine glasshøne blænt æll plastikken. Je tenkte fysst som så, at hadde hu vøri kvit så skulle hu få bli mæ meg hemat. Så tenkte je at det er jo itte vanlig at høner er så gule, dæ er dom jo bære som kyllinger og dette er da ittno kylling.  Det var da je fænt ut at hu var litt som meg sjøl. Kylling i hønefjør eller høne i kyllingfjør ;)

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Husk jubileums-konkurransen HER 

Frist tæll midnatt.

 

 

God Påske !   SkiingBear

 

9 kommentarer:

Sologbolig sa...

Først av alt gratulera med jubileum. Eg klarer jo ikkje å gjetta ka dette er.!! Så koselig påskehøne du har fått deg og koselig å møte bloggvenninne også. Her er det heller ikkje så mye påskepynt, noen egg og noen påskeliljer, men huset er fullt av påskegjester!! Ønsker deg ei fin påske. Påskeklem fra Sigfrid

Lisbeth. sa...

He he. Den grønne stakkaren var jo bare kjempefin.. har litt sansen for slik alternativ påskepynt jeg også.. Her i huset er det nok unga som står for både pynten og pyntinga. Den gjette-konk´n din ble litt for vanskelig for meg. Ha en super dag på Toten.

Ruth sa...

Høner i kyllingpels - eh - fjær og en Gundersen med pinnsvinsinn - men du - DU er bare deg sjøl lik du og det er veldig bra. :)

Så koselig med treff (og den høna var utrolig søt faktisk).

Ha en ypperlig påskehelg.

Havfruen sa...

Så gøy med bloggtreff:) Skulle gjerne vært med:)
Flott gave fikk du også, hehe..ler av din heksete oppførsel:)) men men...

Den gule fra nille skjønner jeg godt du tok med deg hjem, kjempefin jo:)

Pynter litt gult på hytta jeg, frisker opp blant tømmeret her.
Ups...jeg har glemt konkuransen din..
Skal se en gang til:)
Ha flotte dager på toten, klem fra meg på hytta:)

Mammamiia sa...

Takk sjøl du, - for artige timer! (var det virkelig TIMER asså??) Dette frista til gjentagelse, det er bra sikkert! Så plutselig en dag dukker jeg opp på en kafè nær deg! :) Kjørte forresten forbi huset ditt TO ganger i dag! Jeg hadde bilen full av "unger" og vi skulle på Harrytur til söta bror! Så nå er godsakene i hus, - både for liten og stor. *say no more* :P

...forresten, - er bilen din rød? I såfall så tror jeg at jeg kjørte bak deg i formiddag... hihi. :)

Påskeklem fra meg!

Living next to me sa...

du er ikke alene om å glemme ha med gaver, og denne påskefyren var ubetalelig. Her er det dårlig med påskepynt , men noe er det jo , en har ikke 4 unger og en haug barnebarn uten å ha div skakk påskepynt.Litt gule blomster og lys er det også, og jeg fikk noen gule brikker og en mus i gave ..Ellers har vi svensk påskepynt, nemlig hekser..
Og uten sammenlingning, 2 barnebarn som setter huset på hodet, grå hår på moffa og som hoster og nyser . Så de innkjøpte krimbøker får nok bli april lesestoff , i april sol..( HAR BESTILT MASSE APRILSOL)
ha en fornydelig påske på Toten , hilsen fra Østfold
F

Hobbygåsa sa...

Er ikke så flink til å påskepynte selv jeg,tror jeg har litt for mye gule påskekyllinger med meg i minnene fra barndommen :-) God påske til deg også!

Rosa sa...

så kjekt å møte med-bloggarar på kafè! Slikt er det alt for lite av, syns eg ;)

Og høna var jo så fin! Ja, begge to, faktisk. Eg har heller ikkje vore noko glad i gult. Understatement. Eg har verkeleg HATA gult! Men i år merkar eg at det friskar litt opp likevel. men då må det vere skikkeleg knallgult, ikkje sånn bleik-gul, som var på veggane i halvparten av romma i dette huset før ;)

Konkurransen din skjønte eg faktisk ikkje eit fnugg av. Kva det var bilete av, altså. men grattis med 30 000 likevel!

Mammamiia sa...

Hihi! Nei da var det nok ikke deg nei. Skjønte ikke hva du hadde ute å gjøre så tidlig på mårran heller serru.... ;)

Men da har vi omtrent samme farge da. Kjekk farge nå i "overgangsalderen"..... (mellom årstidene, mener jeg........)
:)