torsdag 4. mars 2010

Vårtegn

P3024514 I år har Kong Vinter lagt snøkappa si over store deler ta lændet. Uvænt for dom i sør og vest, itte så uvanlig for øss østpå. Men at vi har hatt to så stabile vintre etter næn er litt mere uvanlig. Men jammen er je glad for snøen som har kømmi i sør og vest. I fjor ved dessi tider satt je her i en enorm snøhaug og les på blogger rundt omkring at det dukke opp vårtegn både her og der. Nå er det flere som må smørja seg mæ tålmodighet og da blir itte je riktig så rastlaus hæll. Det har jo skjedd at vi har fønni blåveis her tidlig i mars, så vi kæn vi å :) Uansett, mars er en vårmåned, så je har lett etter vårtegn. Slik som gradestokken. I dag er det fysste gongen sea 12.des at det er varmegrader på skyggesia ta huset.

P3024517

På solsida drypp det ta taket.

P3024520

Grønne knopper på syrin

P3024522

Takras

P3024529

Gartnerfeber

P3024526

Utslitte vintersko, like lei vinter’n som je er ;)

P3034530

Antydning tæll bærmark. Da er det kænskje håp læll da??

P3024524

Nåja, ei lita stund går det nok før “det lauast i li”.

Tællslutt: Gratulerer mæ dagen åt nevøen vestpå som fyller 17 år i dag. Hænn kom tæll mæ planlagt keisersnitt og vi var nokså spendte sea vi visste når det skulle hende no. Je måtte ha no å finne på mens je vente, så je klyfte like godt sund brudekjolen min !!! Men det var godt planlagt. Je hadde sydd den sjøl og nå vart den tæll dåpskjole som Snuppa skulle ha.

12 kommentarer:

Berit T sa...

Hei på deg.
Ja det er herlig når det begynner å livne litt til. Fuglene synger som bare det om dagene og lukker en øynene og sitter helt i ro og hører, da kan en tro det er langt uti april. Sola varmer godt om dagen, min mann som har vært på sjøen noen dager, er faktisk blitt solbrend!
Jeg beynte å skuffe snø av terassen, men gav opp for jeg hadde bare så vidt begynt så snøet det tett igjen.
Ja du skulle vært vestover i dag da det er bursdag og greier. Men du kommer vel når snøen er forsvunnet og veiene er kjørbare igjen.
Ha en fin dag da og leit etter flere værtegn.
Klem.

Sivangj sa...

Nydelige bilder !!!
Ja kjenner følelsen når alle andre snakker om vårtegn og vi her nord bare kan drømme om det :)
Er nok en mnd eller to før den tia er her hos oss er jeg redd
Men sola skin og varme mellom snøbygene, og lyse er gjest lengre og lengre så mot sommer og varme går det no :)
Tusen takk for kommentar på innelgget mitt foresten
Ha en hærlig dag
Klem fra Siv

Orlaug sa...

Absolutt vårteikn hjå deg, ja.......
Her fekk me meir snø i går....og i dag skin sola att......
I løpet av helga skal det regne, det er jammen meg lenge sidan me har opplevd.
No skal eg snart passe to barnebarn, tvillingar 2,5 år.
Det er kjekt!
Ha ein fin dag!

Havfruen sa...

Et herlig innlegg med masse flotte bilder til:) Våren er i anmasj selv om det er mye snø:) Her snødde det kraftig i gårkveld:)
+grader så jo herlig ut da:)
Grattis til 17-åringen:)
Klipte sund brudekjolen din (gulp) men så ble det sikkert en fin dåpskjole av det:))
Ha en vårlig dag, klem fra meg:)

Tussi sa...

Flotte bilder, som vanlig!

Anonym sa...

Hei.Kjempe nydelige bilder.Deilig nå går det mot vår.April synes jeg er fineste måneden i året.Så får vente på den..Ha en kjempe fin Torsdag.Klem fra Bodil..♥♥

elle-melle sa...

Å ja , det er deilig med de første vårtegnene. Her er de ekstra velkomne i år, for det er leeeeenge siden vi har hatt så mye vinter som i år. Og du må ikke tro at det er bart her ennå, den lille klatten som jeg viste er bare en bitte liten miniklatt med snøfritt helt inne ved husveggen, ellers ligger det massevis av snø fremdeles overalt!
Men våren kommer - heldigvis:)))

Mia sa...

Ja, man märker att solen börjar ta, lite takdropp har det varit här också. Ännu har vi inte fått så mycket snö som i fjol, men det håller jammen mer än nog för mig, ligger nog i underkant av metern likaväl. Skönt om vädret håller sig så här ett tag nu :)

Rosa sa...

varmegrader i skuggen har me ikkje hatt på lenge her heller, men frå sundag av skal det visst verte både mildvèr og regn. Eg må innrømme at eg skvatt då eg såg raude tal på yr.no idag - er vorte så vand med at slike tal skal vere blå :)

Kos deg i sola!

FO - 2 sa...

Optimistiske og glade funn. :)

Akkurat nå ligger det ca. 50 cm snø i hagen min. I fjor plukket jeg våriris i februar... Så forskjellen fra i fjor til i år er stor ja.

Ha en fin kveld videre. :)

Ruth sa...

Jeg var ute for å se etter vårtegn i dag jeg også. Det er jo ikke så mye sne igjen her, men det er kuldegrader og je fant ikke en eneste liten knopp av noe slag. Men det kommer nok.

Det er alltid så utrolig herlig å lese dine innlegg. Jeg blir i godt humør hver eneste gang. Takk for det du. :)

Living next to me sa...

jeg fatter ikke at at du har ME , for det virker jo som du har uendelig med energi, både til håndarbeid og turer osv. imponert er vel en ord som kommer lett her..