torsdag 25. mars 2010

Ymse hekserier

Neida, je heng itte att på Y i ABC i bilder og ord. Her er bære litt ta hårt frå Gamleheksa sin verden.

Vår i vinduskarmen.P3254740

P3254743

 

Grå dag ved Mjøsa. Strændpromenaden på Gjøvik

P3244734

P3244731

P3244728

Etter denni stoppen ved Vikodden vart je forresten jaga ta en illsint kar som mente je hadde parkert på hass domene. Det var en tom parkeringsplass uten noen form for merking ta noe slag om at det bære var spesielt utvalgte som var vælkømmin der. Men jommen fækk je haggel-skura verbalt over meg da je vart “oppdage”. For en gongs skyld oppførte je meg heksete og lite høflig og bære reiste frå sinnataggen før hænn fækk hjerteinfarkt. Mulig je hadde gjort no ulovlig og helt utællgivelig, men da får dom nå merke det da og itte bære sende ut en illsint, lokal Narvestad;) Je “rømte” på kjøpsenteret je, og fækk så god service i en butikk je ældri har opplevd det før, så ælt i ælt kom je vel godt frå byturen min, hehe.

 

 

Tællbarsatt tæll gamle synder.

Vel, synder og synder. Etter å ha strikke sjal og sokker ei stund så måtte je ty tæll en gammal favoritt på strikkepinna: pulsvarmer. I dagtidlig fækk je forresten ei koselig melding frå Tigerstaden om ei frøsen totenjinte som  fænt Hekse-pulsvarmere sine i veska og plutselig var hu itte frøsin lengre. Slik varmer, itte bære bydamer, men gamle hekser å :)

P3254752 P3254750 P3254755

Dessi tre øverste para er strikke i Drops alpakka i litt ymse mønter. Det øverste mæ utgangspunkt i en Drops sokk. Nr. to er litt slik enkelt sjøl-komponert og nr. tre er vaffelmønster.

P3254753

Her er vel “russin i pølsa”. Et prøveprosjekt ta det plæntefarge gånet je har skrivi om før. Men je har lært at heretter skar je bære strikke og itte prøve meg på brodering og nålefilting på frihænd ;) Her har je teste strikkefasthet, pinnetjukkelse og så tove je dom tæll slutt før je “dekorerte”

Tja, je lurer jammen meg på om itte dæ var omtrent dæ je hadde på hjertet i dag. Forresten så glømte je i forrige innlegg å skrive at bilda itte var frå Toten, men frå Espedalen mot Jotunheimen og frå Skåbu. Æres den som æres bør.

6 kommentarer:

Havfruen sa...

Det så grått ut ja...temmelig grått her også i dag.
Enda bra du dro fra sinnataggen før hjertet stoppet på ham, hehe:) Man kan undres hvorfor han ble så sint...

Nydelige pulsvarmere, du imponere stadig:) Direkte lekker:)
Jeg fyrer på peisen, Major snorker...
Ha en flotters dag, klem fra meg:)

Ruth sa...

Huff da. Du skal se han hadde gått der og tisset på alle fire hjørnene på den parkeringsplassen flere ganger. Hvis det der skjer igjen må du si *"Sitt" med bestemt røst. Jeg gjorde det engang i en lignende situasjon og det fungerte aldeles perfekt.

Jeg syns broderiene dine ble kjempesøte jeg. Ikke no galt med dem. Og vantene ble herlige. Jeg likte alle sammen, men de gule ble helt "knall".

Tåka har lettet litt her i dag, men det er guffent her også. Jeg vil ha SOL!

Stubbetufsa sa...

Flittig Gamleheks!
Og fine bilder!
Klem!

Ingrid sa...

Fine pulsvarmarar(som alltid).Dei gule minner meg om påske og vår.Og broderinga er det vel ikkje noko gale med.Eg tykkjer den er fin.
Ser at du har sådd og.Det skal eg gjere når eg har fått påskeferie(trur eg).

Inger sa...

Hei. Koslig blogg du har. Er ofte innom og kikke. Ser du har vøri på Vikodden (hæn hadde vel stått opp med feil bein hæn da stakkar). Det er fint der, har gått der sjøl mange gonger. Det hende at en hedmarking må over til gærne sia veit du, itte før dæ, je er da vøksi opp på denna sia je. Fortsætt med koslige innlegg om rått og røti.
Inger

Hobbygåsa sa...

Jøssamei, jeg har visst slurvet med kommentering i det siste :-) Så flotte pulsvarmere du har laget, syntes syntes du skal fortsette med nålefiliting jeg - de ble jo kjempefine! Grått og trist over strandpromenaden, da er det jo koselig at det spirer og gror i vinduskarmen iallefall. Hm surmaget mann det der, du skulle fortalt at du var heks - da hadde han nok blitt litt spakere :-)