torsdag 5. november 2009

Detti lik je itte

PB053220

PB053223

Trosten har glømt noen få klasar rognebær, men det er itte mange att nå. Dom kjæm sikkert snart etter resten nå, vil je tru. Det flakse en flokk forbi vindu akkurat i skrivende stund.

PB053229

PB053216

PB053225

PA313213

 

Nå skar je hølde meg i nærheten ta denni gode, varme vennen ei stund.

Go’ tossdaskvæld.

 

 

 

 

ETTERSKRIFT: Det vart som je trudde, det kom fræmen i matfatet. Men itte bære trost. Det var mange slag. Mest la je merke tæll dompapen for den varsler jo mere snø. Hæll kænskje denni bære var litt forsinke og skulle varsle snøen som kom i natt ;)

PB053231

PB053232

De to siste bilda er ti gjennom stugguglaset, så det vart det det vart. Det nytter itte å liste seg innpå dessi her og å sitta ute i timesvis for å vente, veeeel; itte helt min stil og tålmodighet.

13 kommentarer:

. sa...

..hmmm frosne bær og kalde snuter.. liker det ikke jeg heller.. Men hva skal'n stakkar gjøra? Trur jeg fyrer opp en brase, jeg og.. :-)

Havfruen sa...

Liker eller ikke...du formidler det med vakre bilder okke som:) 2 fordeler med snø: renere hund etter tur og det blir lysere:) På mine trakter er det lite snø, spent på vår første vinter her ved havet. I dag skinner sola faktisk...men det skal jeg kanskje ikke se..? :)
Nyt dagen med fyr i peisen, det er godt.
Klem fra meg:)

Hobbygåsa sa...

Hehe, kanskje vi skal gjøre som fuglene og fly sydover... Jeg var på Skansen skole i går kveld, og det snødde så det holdt da jeg reiste hjem. Og der oppe var det ikke bare noen cm med snø :-) Men vi får se det positive i det, det er jo blitt veldig lyst og fint da!! (Jeg satte på to utdroppstegn jeg, for da kanskje jeg kan se det positive litt lettere)Ha en flott torsdagskveld ved peisen :-)

Ingrid sa...

Fy og fy dette såg kaldt ut.Du får ta deg ein tur over fjellet til vestlandet for her har vi strålande haustver.
Har lagt inn "søknad"om at det må vare neste veke og for då skal eg ha fri.

Petunia sa...

Liker ikke dette jeg heller, men vi får det nok senere enn dere. Min far har brusdag 8. november og ofte får vi første lette melisdrysset akkurat på den dagen. Men det blir skjelden noe mer enn det ut av det.
Jeg husker ikke om vi hadde Vivo her hos oss. Vivomannen hører kapp til og på bildet kan du se Kapp kapell i bakgrunnen. Bildet er tatt foran min bestefar sitt hus og bare en kornåker skilte det og kapellet:)Ja, og så veien foran kapellet da!

ingvild sa...

Flotte bilder. Du får kose deg foran varmen og trøste deg med at det ikke snør inne. Ha en fin kveld

Silje sa...

:) snø:) det ser faktisk ut som det er kommet mer snø på toten en det er kommet på Lillehammer denne gangen... jaja... tar en tur hemmat etterpå, og da kan jeg sammenligne:)

Anonym sa...

Hei.Nydelige bilder.Blir ikke lenge nå før dere kan ta på skiene hvis det fortsetter slik.Så koselig med fyr på peisen.Ja er ikke lenge nå til jeg å skal tenne på i peisen og tenne på levende lys og kose meg med strikking...Ha en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil...

Sologbolig sa...

Nydelige bilder fra deg som vanlig. Og like -ikkje like, kulde og vinter er ikkje min favoritt. Heldigvis så er det varmegrader og bra vær her enda !! Krysser fingrene for at det skal vare. Ha ein fin kveld foran ovnen ! Klem...

Marie sa...

Full vinter hos deg ser eg. Håpar inderleg ikkje at me får snø på ei stund her.

I dag har eg hatt fri, har lagt saman ei mengd med klede +vaska nokre maskinar. Eg laga lammefrikasé til middag, passar å ta det ein dag eg har fri.
Elles fyrer eg som deg og strikkar litt. På sjalet, er ca halvvegs, så det går ikkje så fort akkurat. Det er så mykje eg skal rekke over, men no er hagesesongen definitivt over så då blir det svung på strikkepinnane. Ja, om eg ikkje vaglar meg for mykje framfor dataen da, hehe.

Ha ein finfin kveld :)

ANNEPÅLANDET sa...

Det snør her også - i bøtter og spann. Liker eller ikke - det er jo ikke stort vi får gjort med den saken. Jeg har prøvd å innbille meg selv i årevis at jeg liker vinter, men nå har jeg gjennomskuet bløffen og innrømmer glatt at jeg h.... vinter. Men PENT er det jo! Og LYST!

Orlaug sa...

Snø, ja.....er glad so lenge den held seg borte...men du kan godt sende nokon dompapar hit til meg.
Fine dagar her....men me fyrer.

Anonym sa...

Hei
For noen fantastiske bilder og komentarer du har!!!Her er det mye rått (positivt ment) men jeg leter etter noe røti...er det noe ta dæ hær, hæll?
Hilsen fra Raufoss