lørdag 28. november 2009

Obs, I did it again!

Neida, detti blir itte en engelsk blogg og itte blir je noen ny Britney Spears. Men altså, enda en gong har je ti sjansen på å møte ei “ukjent” blogg-dame. Å så var det itte farlig denni gongen hæll. Ingen som kjæm i rau Sylvi-kåpe kænn vel vara farlig :) Det vart ei kjæmpekoselig stunn på ærverdige Kjeldstad-kafe’n i hoppes mæ karna på bloggen Mitt litt om mere.

Å trur du itte den snille dama hadde mæ gave åt Gamleheksa å da. Je kom like tomhendt som je kom tæll væla je, og hadde ittno å gi bort. Je skar skamme meg, jada mor!

PB283645Nydelige strikkevotter og oppskriftsbok på Hadelandsvotter. Her får je litt å bryne meg på. Tusen tusen takk!!!!

Det blir nok flere treff på øss. Itte bære at vi har mange felles interesser som vi visste om, så dukke slektsgransking opp som enda et fellestrekk. Sea je har en del aner fra karna si bygd, så dukker je nok opp der utpå vårsia for å gå litt mere i djubden.

7 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Så heldig du er, vottene og boka er jo så flotte! Greit med en strikkende dame på den siden av åsen å besøke - da blir det sikkert litt DSA besøk også :-)

Havfruen sa...

Koselig å møte bloggvenner:) Har vært på et bloggtreff jeg også, utrolig gøy å møte damene bak de forskjellige bloggene.

De vottene var bare knall:) Lucky you:)
Nyt lørdagskvelden og klem fra meg:)

karna sa...

Vel hjemme, med pokal i bagasjen. Fikk nesten tårer i aua når jeg leste det du skreiv, TUSEN TUSEN takk for ordentlig kjempekoselig kaffetreff. Ha ei god hælj videre, klæm

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine votter og fin bok.Ønsker deg en riktig fin Lørdagskveld.Klem fra Bodil..

Maret sa...

Klart blogg-damer ikkje er farlige..
Berre moro det, og så flott gave som du fikk.
Slektsgransking er også ein morsom hobby, men så vidt eg veit har eg ikkje aner på østsida av fjella..
Er nok mest nordfjord og sogning her....
og så ho Synnøve Finden... ho med osten...
Det er det einaste store eg kan blafre med..

Ha ei fin helg.

Marie sa...

Takk for kommentar :)
Mor er sjuk og er innlegt på sjukeheim så eg brukar store delar av fritida mi hos henne i desse dagar. Ho har ein infeksjon og kan bli betre når medisinene får virke skikkeleg. Me håpar inderleg det. Ho er snart 87 år og er nokså skrøpeleg fysisk, men klar i toppen. Det er tungt og vondt når nokon ein er glad i er sjuke, sjølv om dei er gamle...

Ønskjer deg ei fin adventstid. Eg kikkar nok innom av og til, men det blir kanskje ikkje så mange kommentarar frå meg framover.

God klem ;)

Ruth sa...

Er det ikke rart? Man møter folk man aldri har møtt før og så kjenner man dem egentlig alikevel. Så koselig. Flott gaver fikk du også. Det kan da vel nesten ikke bli bedre.

Ha en flott uke.

PS. Det "Fikset det" innlegget ditt nedenfor her var vondt for meg i kveld. Men det gjør godt å le uansett. ;)