søndag 22. november 2009

Trøtt besøk

PB223602

PB223603

PB223606

PB223601

Itte enkelt å vara boxer-gutt og skulle vara mæ to jinter på overnatting. Slik kænn en bli litt sliten ta. Særlig når en må vara mæ å hælse på mange hester. Deco er en snill og glad gutt.  Je er imponert over oppdragelsen der gitt. Slik står det stor respekt ta. Regner mæ at Deco er enig i at vi sender en hælsing åt Major’n i Trøndelag og ønsker god bedring og lykke tæll i mårrå.

Fortsatt go’ hælje-kvæld.

8 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Å næmmen så nydelig! Han ser ut som han er ferdig med dagen ja, godt å ha en kurv å hvile seg i da :-)

Havfruen sa...

For en herlig type du har hatt i hus:) MAjor takker for hilsen:)) Han var skikkelig fin og så ut som en kosegutt. Var han så rolig som det ser ut til? Major er bananas borte på besøk:) Synes alt er så gøy og spennende.
Ikke rart han ble sliten som måtte hilse på hester og greier:)
Ha en flott søndag videre og klem herfra:)

Anonym sa...

Hei.Hælle dussen for en nydelig hund.Har så lyst på hund...Ønsker deg og voven en riktig fin Søndagskveld.Klem fra Bodil..

Mia sa...

Så søt!! og han virket så velbekant, men så kom jeg jo på hva det var, det er jo mitt eget fjes i speilen idag.. En klok hund, godt med slappisdager også :)

sipusa sa...

Dakar....ser ut som jeg kjenner meg når jeg er sååå trøtt at hodet bare bikker nedover uansett hvor hardt jeg prøver, ordenlig godgutt!!

Jannickes Hjemmekos sa...

Aaahh, deilig å bare sløve og slappe av - han har roen, denne karen. Ønsker deg en fin-fin dag. Klem fra Jannicke

Frøken Lykkelig sa...

Hei på deg!!! I farta.. på vei på jobb ganske så snart!!! Men.... jeg skulle bare si at jeg skal hilse til MB når jeg ser henne. Her er det travle tider som venter rundt hjørnet og vi gleder oss til julehandelen!!! Ha en fantastisk tirsdag! 1 mnd til jul! Utrolig!
Tudeliduttidei:)

Hilde C. sa...

Det var nå en flott kar du har hatt på besøk :-)