søndag 15. november 2009

Takk for i år

PB153372

Å nei da, je har itte tenkt å ta juleferie, men sola har definitivt forlatt øss her på Farmen for denni gongen. Nå ser vi a itte her att før fysst i februar.  Vi hadde vel tålt å sjå litt mere ta a i sammar, men nå er dæ historie. Vi får håpe på mange gode stunder tæll vår’n og sammarn.

PB153374

Etter et døgn mæ snø, sprutregner det og snøen forsvinn fort. Dagens “fotosafari”-bilder er ti gjønnom kjøkkenvindu for akkurat nå frister det itte å ut.

PB113361

Dagens trøst  i ælt det grå, får vara orkideen min. Den blomstre ta for to vikurs tid sea, så je sætte’n litt gjømt bak gardina så lenge. Men så tok je en titt og det var ælt ei grein mæ mange nye knupper på tur. Så forhåpentligvis kjæm det fine blommer å glede seg over om litt.

Ta en titt HER hvis du vil se en årskavalkade her i frå Farmen. Den la je ut 16.november i fjor, så det er nok mange ta dekk som itte har sett den.

Ha en fin syndag ! Nå er halve november ælt oppbrukt.

15 kommentarer:

Nikoline sa...

Huttetu - ..slik skremselspropoganda er ikkje noko for gamle damer ein tidleg søndag...! Ja,for du veit vel kva eg tenkte no når eg såg overskrifta...?
Kos deg i mørketida med masse sol og lys innandørs,du! (eg er så heldig å ha sola 365 dagar i året)

Mia sa...

Usch og tvi vale, ikke frister det å gå ut idag, mørkret er tung det og, skjønner godt hvorfor man baket solbrød i advent, saffran altså, og ønsket seg sola tilbake. nå får vi prøve nyte tiden inne istedet, men like lyst blir det aldri uansett hvor mange lamper jeg slår på ;)

Strikkebesta sa...

Kaldt og mørkt og lite sol - soleis er det fram mot jol ....
Ein strofe frå ein gammal julesong.Eg forstår at det kan kjennest trist å vere utan sol..
Gjennom heile barndommen min budde eg under Hasundhornet som skugga for sola i fleire veker om vinteren, då tenkte eg aldri på det som noko problem, men som vaksen set eg umåteleg stor pris på å ha sola året rundt, sjølv om eg må unnvere solnedgongar i havet rundt midnatt sommartida frå stoveglaset mitt, noko mora mi kan skryte av.

Anonym sa...

Hei.Ja der så det grått ut.Du får fye i åvnen og kose deg inne..Fine bilder all slags vær sin sjarm..Tenker på deg nå for på naborommet til Andreas går det på Vaselina på full guffe...Han liker dem så gått.Er ikke de da fra dine trakter...Ha en riktig fin Søndag.Klem fra Bodil...

Stubbetufsa sa...

Trodde du skulle slutte å blogge for i år, jeg! Men så var det sola!
Dere må jo ha et digert fjell sør om dere, som stjeler sola fra dere nå? Det er jo nordnorske forhold!
Ha det nå bra, likevel!

Berit T sa...

Det var da godt at det ikke var helt bokstavelig !!!

Det må være trist å ikke ha sola i flere måneder, kan liksom ikke helt forestille meg det. Du får oppsøke den da, vende aniktet mot den og nyte.

Ha en fin søndagskveld.
Klem.

Havfruen sa...

Jeg lurte fælt ja..."Takk for i år" :)
Her vi bor er det padde flatt så vi har nok sola, så lenge den skinner..idag har det vært 10 varme grader og nesten vindstille. Utrolig!!
Nyt kvelden og finn noe annet som skinner fram til februar:)
Klem:)

Gry sa...

November er årets verste måned, mørk og våt. Men å ikke se solen før i februar? Huttetu.

Silje sa...

det at det ikke er sol på vinteren må være det verste med å bo uti vika:O

Mormor sa...

Hei, jeg bare måtte skrive noen ord til deg, Du skriver så fint og fargerikt på dialekt Det er så moro, en liten utfordring å lese, men det er jo bare bra, de små grå trenger litt trim de også !!
Og så fin utsikt fra kjøkkenvinduet ...
Fant bloggen din gjennom Stubbetufsa, som jeg har blitt "kjent" med. Det er artig med blogg, å få venner og kjente fra alle deler av landet !
På dine kanter er jeg på biltur noen ganger, da jeg har slekt på Maura :) Ha en fin ny uke !

karna sa...

Så bra at du ikke avsluttet året i går. Stilig kavalkade. Her er i høyden har vi sola hele dagen, hele året.

Silje sa...

sv: ja er nok hu som har vært oppi håret mitt:P
Og ja heldigvis er det over! dere har ikke hatt det da?

Petunia sa...

Vi har solen her hele året, men nå på formiddagen så skinner den så vidt ned på taket. Litt senere på ettermiddagen får vi den inn gjennom stuevinduene, men det er bare en liten stund før den går den i havet vest for Sotra.
Nydelige bilder du har tatt!
Nå har jeg endelig klart å somle meg til å sette deg på bloggrollen min Jeg skammer meg over å ikke ha gjort det før:/

Maret sa...

Dette såg trist og dystert ut, men skjønar godt kva du meiner. Sjølv har eg aldri bodd slik til at sola blir borte om vintaren.
Vi får håpe den skin godt og lenge til neste år...
Ha ei fin veke, oppdatering på bloggen kjem snart...

Hobbygåsa sa...

Uff du skremte meg, jeg trodde du ga deg for i år jeg :-)