fredag 27. november 2009

Vingle-Petra…

ja, dæ er meg dæ. Av og tæll ( og ganske ofte :) konstruerer je meg “problemer” som je har vanskelig for å bestemme meg for. Dagens dillema er: er dessi pulsvanta for femi å gi ått en kar?

PB273642 PB273639 PB273636Det skulle egentlig vara stutte fingre, men tålmodigheta mi mæ 5-pinne-strikking er litt (hah) begrenset. Blir det itte pent på tredje forsøket, da får det bære vara :) Derfor vart det et kompromiss. Sea je veit at bloggere har sine gode meininger, så sender je spørsmålet videre ut i VerdensVeven. Å syns du?

10 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Nå har jeg egentlig bare lyst til å late som jeg ikke har sett innlegget :-) Jeg er en stakkars ærlig sjel som svarer ærlig når noen spør, og jeg syntes det burde vært fingre på hvis de er til en mann... Fargene er flotte og riktig så mannete, men jeg får det ikke helt til å stemme uten fingre. Håper du får masse andre kommentarer som sier det motsatte slik at du får brukt de slik de er, for smaken er som baken og min smak er jo nødvendigvis ikke den riktige. Unnskyld - du får en helgeklem så du ikke skal bli lei deg!

Anonym sa...

Hei.Jeg synes dem var kjempe fine.Nydelige farger.Nydelig hest på innlegge under hær.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil..

Røsslyng sa...

Neida, disse er helt ok selv til en mann. Fine farger og ikke for femi slik du er redd for ;)
Ha en finfin helg!

karna sa...

Sier som Hobbygåsa; jeg har jo også sett innlegget ditt ......... Men siden er alvor i morra, så er de fine ,-)

Havfruen sa...

...ærlighet varer lengst!! Og jeg viste bildene til Gubben, ville du likt å få slike? Han rista på hodet...Det bør nok være fingre med her:)
Men smiler over at du avslutta strikkinga..det kunne gjerne vært meg:)
HA ei super helg og klem fra meg:)

Maret sa...

Vel..... til bruk på hest eller traktor, og kansje maken hue, så er det vel greit. Men ikkje sett gubben i bilen etter landeveien, då kan han (les:du) lett få trøbbel.
På bilde er dei fine, du skulle kansje ikkje ha snakka noko om kven dei var tiltenkt..

Ha ein fin kveld.

Stubbetufsa sa...

Hahh, jeg sendte bud på gubben, jeg og! Og da jeg stilte ham spørsmålet fra deg, sa han:"Næhh!"
Ikke for femi, altså! De er jo superenkle, uten heklet krøll!
Klem til deg!

Ruth sa...

Jeg har akkurat sendt avgårde et par fingerløse til en god mannlig venn av meg. Og vil han ha fingre på så får han strikke dem sjøl. Jeg syns ikke de er "femi" i det hele tatt. Fine ble de. Tøffe farger også.

Ha en flott helg.

Strikkebesta sa...

Femi, nei! Fine, ja! Og sikker gode og varme også:) Det går jo an å markere for fingrane med å sy nokre sting, om det gjer dei mindre femi......

Mormor sa...

Åh, det der likte jeg, av og til får en lyst til å bare avslutte !!
De må da være helt topp for en jeger, for eksempel. Da må fingra være klare til bruk ;)