mandag 2. november 2009

Siste rest..

..ta sammar. Vi har faktisk noen tapre ringblomster som høld ut, tross flere runder kuldegrader. Je deler dom mæ dekk i dag, je :) Litt farver kænn trenges.

PA303172

PA303202

PA303206

PA303211

PA303196Kunstverk etter at blomstringstida er over.

15 kommentarer:

Havfruen sa...

Nydelige farger:) Ja vi trenger litt farge i dagene våre. Godt gjort at disse hadde berget for kuldegradene!
Vi har ikke kuldegrader men vi har kuling i dag. Skal love deg det var å legge seg mot vinden på tur i dag:) Måtte ha på meg lue til og med:))
Nyt dagen, klem fra meg:)

Orlaug sa...

Framleis fine fargar hjå deg.....er einig at det siste bildet viser eit kunstverk...MEN eg grøssar litt...minner om nokon kryp eg ikkje likar.
God mandag!

Silje sa...

"hade bra blomster, ses neste år" :)

Anonym sa...

Hei.Virkelig nydelige bilder.Savner sommeren når jeg ser de blomsterne.Så flink du er til å ta bilder.Ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil

Anita sa...

Spiller vamp og koser meg med å skrive en kommentar her hos deg! Så utrolig trist å miste noen kjente!! Ufattelig og meningsløst!! Såå fine ringblomster, har noen som kjemper her også, utrolig! Ha en flott uke!

Hobbygåsa sa...

Takk for at du deler så rundhåndet - det gjorde godt i regn og tåkehavet :-) Lekre bilder!

Strikkebesta sa...

Takk for at du deler, fargen varmar godt! Du er, som du har fått stadfesta mange gongar før, ein meister med fotoapparat - og etterarbeid:)

Mia sa...

Har bestandig tenkt på disse frøene som noe levendes, det må ha noe med formen å gjøre.. fine er dom i hvert fall, både i blomst og som skulpturer med frø.

Maret sa...

Nyt sommar-minnene så lenge du kan.
Her blæs det utruleg i dag, og no er regnet komt også. Her er det ein kanp å berge hatyter og paraplyar, reklameskilt og søppeldunkar...

Ha ei fin veke.

Helen sa...

Heldigvis finnes det fotomotiver om det blir lite med sol og farger.

karna sa...

Så fine farger, og til neste år skal jeg bli flinkere med det grønne. Det besyemte jeg meg i Scotland for ,-)

Randi sa...

Så flotte farger og nydelig bilder. Ja det er godt noe holder ut...sånn at vinteren blir kortere...her står fortsatt rosebusken min i knopp...skjønner nesten ikke at det er mulig..og nå melder de jaggu meg sol og ganske varmt...nesten så jeg ikke liker det;-)
Håper du har gode dager

Jannickes Hjemmekos sa...

Kjempeflotte bilder - du er utrolig flink til å knipse. Ønsker deg en fin onsdagskveld. Klem fra Jannicke

Marie sa...

Så fint du har "fanga" siste rest av sommaren :)

Klem :)

Anja Celine sa...

Hei! Veldig fine bilder av blomstene!
Tips: Ser du ikke vil at folk skal bruke bildene dine, det jeg gjorde var å lage en liten signatur nederst i hjørnet, veldig smart! Da blir de med en gang mye mer personlig og folk tenker seg om to ganger før de vurderer å stjele de... Utrolig kjipt om noen bruker bildet ditt, også føler du at du ikke kan gjøre så mye=)