mandag 30. november 2009

Blåtimen

PB303657

Slik ser det ut etter at YR.no varsle regn her.

PB303658

Sjøl adventbilda åt Gamleheksa vart blå i år. Je som itte har vøri spesielt begeistre for lilla, slo tæll mæ både lys og ny løper i den farven i år. Advent har vøri kvit her i mange år, men altså itte nå. Løper med engler på og den er slett itte sli blå som det ser ut tæll her. Det fysste lyset er tent etter at fotografen var i farta å, så vi har da en slags kontroll her ;)

PB293648     PB293650

Når det gjell “femi pulsvarmere” i et tidligere innlegg, så lyt je fortælja at dom ITTE blir gitt bort åt tælltenkt mottaker. Noen her i huset har nedlagt absolutt veto mot dæ :D

 

PB303661

Je har forresten “øvd meg” litt og strikke “prøvelapp” på tommelkile på Hadelandsvott. Det vart itte helt bra, så je får prøve en gong tæll før je for alvor sætt igang på hele votten, mæ mansjett og det hele. Mansjetten treng je itte øve-strikke på, håper je.

9 kommentarer:

Orlaug sa...

So fint med snø og blåtime.....nydeleg!
Ivrig å strikke er du òg.....vert flotte, dei vottane.....
Ha ei fin veke!

Havfruen sa...

Nydelig blåtime...så bra yr.no tok feil:) Det er kommet snø her også.
Synes lilla er adventsfargen jeg..men her har vi ulike tradisjoner.
Du imponerer med de vottene!!
Ha en flotters dag:)
Klem:)

Hobbygåsa sa...

Oj prøvelapp, jammen er du flink! Nydelige blåtimebilder, og det er jo mye bedre med snø enn regn nå da- det er jo vinter skal vite :-)

Sologbolig sa...

Nydelige blåbilder hos deg i dag. Her har vi ikkje snø enda, men så lenge det er oppholdsvær og ikkje regnar er vi kjempeglad !! Ha ein fin kveld.

Elisabeth sa...

Julegavetips:

http://deluze.blogspot.com/2009/11/pappa-og-hans-kamp-mot-kreft.html

Anonym sa...

Hei.Virkelige nydelig vinter bilder.Nydelig blå farge.Som tatt ut av Blå fjell.Skal bli kjekt å se når du blir ferdig med strikkingen.Ønsker deg en riktig fin Tirsdag.Klem fra Bodil...

karna sa...

Nydelig blåtime, også så godt det gjorde med snø. Alt blir så mye "penere" da, spesielt i måneskinn. Imponerende innsats du viser, prøvelapp !! Ha en fin 1. desember, KLÆM

Dagrun sa...

Blåtimen er vakker og det får du flott frem her ja.

Flott prøvelapp!

Hage og Foto entusiast sa...

Nydelige bilder med julestemning. Ser veldig kaldt ut?? Brr...det er det eneste med denne årstiden jeg ikke liker, men elsker snø,jul og masse lys ;)

Kjempelekre lys du har pyntet. Blir like begeistra over adventsstake på adventstake som blir pyntet her. Kanskje jeg neste år har overskudd til å gjøre litt mer ut av slike ting. ENkelt her i år røde kubbelys på et søvfat med litt pynt på :D Ha en god adventstid.